Ahojte nakolko mám solídnu nadvahu začal som behavat a planujem aj cvičit. Kúpil som si na pomoc Lipo 6 Black spalovač ( » gymbeam.sk/488-lipo-6-blac... ) aby som efektívnejšie schudol. Máte s ním skúsenosti ? Vraj je najlepsi na trhu.
Ja som brala l-carnitine 150.000 mg od Megapro a pomohol mi dost, treba mat ale aj upravenu stravu aby si mal metabolizmus zalozeny na spalovani tukov, nie sacharidov . Potom som mala karnitin od extrifitu a ten sa mi zdal horsi (castejsie davkovanie a mensia ucinnost mam pocit).
@ajus19 no tak ja vazim 125 kg a som vysoky 186 cm tak to neni az take hrozne viditelne a co sa tyka stravy tak jedavam prevazne ryby, 3x denne si dam protein ( rano, po behu a vecer ), navecer si dam par lyziciek tvarohu. dalej jedavam ovocie a chcem sa donutit jedavat aj zeleninu kedze neni som moc zeleninovy typ a hlavne sa snazim mat stravu bohatu na bielkoviny kedze vtedy vynaloži telo na trávenie viac energie a ma zrychleny metabolizmus cca o 30% len by ma zaujímalo či je ten spalovač pre ludi s nadvahou aku mam ja efektivnejsi ako pre niekoho kto vazi napr 95 kg a chce schudnut 10 kg. Je mi jasne ze spalovac sam o sebe nepomoze, ze hlavne treba upravenu stravu a kazdy den nejake kardio aspon na 30-60 hodin denne, bez toho to proste nejde
mal som ho kedysi dávno, ale tak ťažko povedať, či fungoval...niečo málo som šiel dole, ale teraz dokážem bez neho viac...je to len o skúsenostiach a strave, netreba lipo
@h8u neviem, ja som to proste citila. Za mesiac brania som zhodila dost a neviem ci na mna ucinkoval tak ten karnitin alebo nirco ine ale mala som hrozne vela energie pri druhom to uz potom take nebolo. A myslim si ze bol ucinny, lebo predtym som mala problem s tym, ze aj ked som nejak drzala stravu, na pohyb som nemala energiu a dole som vobec nesla, ak ano nebolo to dlhodobe.
@pisik no dnes streamoval valihora z FMG ( neviem ci ho poznas ) a pytal som sa v komente ci sa to oplati a on sam povedal ze bez dobrej zdravej stravy a pohybu je to na nic lebo ten spalovac ti podpori vraj efektivitu chudnutia max o 5-10 % čiže normálni zdraví fit ludia ktori sa pravidelne hybu a stravuju sa zdravo by ho ani nemali asi potrebovat
chudneme z kalorickeho deficitu...pridu mi to skorej ako vypomoc pre lepsie fungovanie niektorycg procesov v tele. Radsej si poriesit a odstranit deficit vitaminov/minerqlov ak nejake su (co vo vela pripadoch je) ...kludne napis spravu alebo email na progress@bedifferent.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.bedifferent.sk/oplati-sa-inves...