keby ste neboli taky prijebany, tak za tie roky pochopite, ze ta pesnicka nie je od H16!!! Vsak to nie su ani ich hlasy . Je to daka drbnuta skupina z Kosic. daco V15 ci co. Ach ludom proste nevysetlis. Takze ziadne Grimaso, ziadna H16! AAAAAAAAAA
@schizoofrenik to asi tazko poprosim ukazku aspon 3 pesniciek, kde rapuju o stoke. Stoka bola vzdy vyhradne parketa Druhej Strany. Za druhe, ked sa bavime o lamach, neviem kto dnes rozvaza baliky po bratislave (nic proti nikomu nemam, len na porovnanie). Mi prides ako vsetci tí nastrocny na hip-hop.sk, kde zas vsetci vidia do problemu .
@hajzelodkosti napr. nech vidia? "snažím sa dostať zo stoky hore"?? veď to nie mora to tiež dodrbal ale to na veci nič nemení stále je kopa naozaj dobrých rapperov
@schizoofrenik uzasne, jedna pesnicka, jedna veta a uz rapuju o stoke? Sa zobud prosim ta a uvedom sa co hovoris. Je to smiesne, kebyze mi toto povie daky 15 rocny este pochopim, ale 25? Priznaj sa kolko mas? Praveze cela ich filozofia ide uplne inym smerom. Snaz sa chapat metafory, suvislosti a pod. Na precvicenie ti odporucam Indy a Wich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@pubertslatinocelny hej, len to nie je teraz poznat, trosku som schudol