Na nástenke som čítala, že sa dosť rozbehli ts-ky, v ktorých chalani/dievčatá, ktorý sa prihlásili do miss žiadajú od užívateľa, aby za nich zahlasoval.
Obávam sa, že čím bude súťaž prebiehať dlhšie, tak tých otravných ts-iek bude pribúdať.
ja si myslím ze správy by sa mali posielat iba medzi priatelmi... t.j. napr. ja som v súťaži a poprosil som o hlas iba dievčata v mojich priateloch a inde uz neposielam... to bol by uz fakt spam ... ale kým sa to šíri v línii priatelstva tak to by som považoval este za normalne
Tiež si myslím, že málokto sa dá ovplyvniť a dá takému/takej hlas, ale skôr ide o to, že to je od nich dosť nečestné, že sa snažia aj taktýmto spôsobom vyhrať a že ak bude takýchto ts-iek za deň viac, je to dosť otravné.
Mnoho ľudí sa sťažovalo, že ked boli "upíry", tak im chodili ts-ky, aby klikli na upíra, ale vtedy boli aspon tie ts-ky označené, takže ich človek nemusel čítať, ale žiadosť o hlas príde ako normálna ts-ka.
tak je urcite divne ziskavat takymto sposobom hlasy... ja som o tom nepisal nikomu... vlastne len ludom, co ma taktrochu do toho dotlacili, ze uz tam som ... a aj to slo mimo birdz...
spamovat je proste zufale (a podla reakcii tu spominanych aj neucinne)
@tomas suhlasim s @mayo -m bud ho vyradit zo sutaze takeho co spamuje cez TS alebo mu strhnut polku hlasov za kazdy klik cez TS.... inak to nevidim... uz som si precital dve take tsky
no takto...o samotne spamovanie ani tak nejde, ale ze ma niekto radost z toho, ze za neho ludia hlasuju skrz otravovanie v TS-kach a nie za to, ze je dotycny clovek naozaj vzhladny, tak nad tym uz zostava rozum stat..absolutne nechapem co z toho ten clovek ma
ked mi niekto pošle takúto TSku, tak ja hlasujem len tým, s ktorými si píšem. a ostatní. tss... to má byť o tom, že každý sám za seba hlasuje a nie o tom, že niekto nás núti, aby sme za neho hlasovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
keby boli aspon tri moznosti
Paci Nepaci BAN!!!
tak myslim ze neni o com xD
Mnoho ľudí sa sťažovalo, že ked boli "upíry", tak im chodili ts-ky, aby klikli na upíra, ale vtedy boli aspon tie ts-ky označené, takže ich človek nemusel čítať, ale žiadosť o hlas príde ako normálna ts-ka.
len taký malý offtopic
spamovat je proste zufale (a podla reakcii tu spominanych aj neucinne)
za spam SOIka dáva dáva státisícové pokuty
birdz by mohol aspoň vyradiť zo sútaže
ako chceš s týmto bojovať?
ale fakt... mne dnes prisla 1 TSka.. nechcem ani pomysliet co to bude o mesiac...
fakt by sa malo s tým niečo robiť....