Čaute..
takže pretty much mám tieto možnosti:
1. prídem do Ríma o 21:00...mám ísť radšej na letisko a tam spať zadarmo a čakať na lietadlo čo letí o 12:00...
2. Boonuť si hostel, kde budem s ďaľšími 5 strangermi pri stanici a ráno ísť na letisko...plus za
v lete sme boli tak na Cypre na letisku od 12:00 na obed, do piatej rána nasledujúci deň. neoplatilo sa objednávať izbu v Larnake.
bolo tam wifi, zastrčky, a mali sme letieť o druhej v noci, ale kvôli búrke preložili let o tri hodiny neskôr, takže aj v Belehrade sme ešte trčali 4 hodiny (tam to už bolo horšie bez wifi a miesta na sedenie)
zrovna zajtra idem spat v zeneve na letisku .D mega zle recenzie su nan .D
akorat ze ano pridem tam o jednej poobede, ale lietadlo ide o siestej rano...cize o stvrtej tm chcem byt...a no neviem ci mesttka by tak skoro sla, ci by sa mi isto predrazeny hostel vyplazil... +book nemam a otravoval ludi cez couchsurfing som nechcela kedze sa jedna o dane hodiny
Ja ked som letel sem do Londýna,tak son išiel Z Budapešti. Dosiel som tam večer O 23 tej a lietadlo mi letelo O 6tej...ale ja osobne nikdy viac uz takto...strašne som bol zničeny a ani zástrčky tam neboli ze by som zabil nejak cas
So spaním na letisku mam zle skusenosti...ja by som na tvojom mieste skor skusila ten hostel...ale to zavisi aj od toho ako daleko mas z letiska ten hostel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
bolo tam wifi, zastrčky, a mali sme letieť o druhej v noci, ale kvôli búrke preložili let o tri hodiny neskôr, takže aj v Belehrade sme ešte trčali 4 hodiny (tam to už bolo horšie bez wifi a miesta na sedenie)
akorat ze ano pridem tam o jednej poobede, ale lietadlo ide o siestej rano...cize o stvrtej tm chcem byt...a no neviem ci mesttka by tak skoro sla, ci by sa mi isto predrazeny hostel vyplazil... +book nemam a otravoval ludi cez couchsurfing som nechcela kedze sa jedna o dane hodiny