nuž, ja som taky samovrah trošku že idem spať až ked som na smrt vycerpana a viem ze zaspim hned jak zalahnem.
ale urcite suhlasim, ze ak nad prilisvela vecami premyslas ked ides spat tak nezaspis. musis vypnut myslienkove pochody. skus si veci co mas na mysli spisat na papier nech ta neotravuju.
Ja si vždy počítam v cudzom jazyku. Buď po maďarsky, po nemecky alebo anglicky. Podla obtiažnosti, po nemecky ma to vždy najviac unaví, to ajundcvanzig, cvajundcvanzig, drajundcvancig,fiaundcvancig....zzzzzzzz
bud sa snažim nejako vyčerpať, dosť pomáha pri zaspávaní počúvať hudbu alebo sa hrať na mobile ... alebo si lahnuť a odčítavať od 300 dole ... je to nudné a zdĺhavé ale presne o to ide, pomôže to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale urcite suhlasim, ze ak nad prilisvela vecami premyslas ked ides spat tak nezaspis. musis vypnut myslienkove pochody. skus si veci co mas na mysli spisat na papier nech ta neotravuju.
a potom sex je tiez dobry napad
sprav si kakauko
choď spať