Tak akosi si v poslednom období idem na španieloch a zaujíma ma váš názor na nich. Poprípade sa môžte podeliť so skúsenosťami s nimi smiley: napr na dovolenke) a nejakými peknými miestami v Španielsku, kedže by som ho veľmi rada navštívilia
@kaylee Ale tak netreba hádzať všetkých do jedného vreca... je pravda, že južania sú takí no, nevychovaní zlodeji, ale ja teda som videla kopu atraktívnych španielov a vôbec nevyzerali ako cigoši
@sisi092 Presne toto je aj moja situácia... taký vysnívaný románik počas dovolenky/tripu @anamor@kuvincik a čo napr. toto? Mne to nepríde ako hnusní tmaví chlap heh
@rapunzzel pytala si sa na nase nazory...
ved kazdemu sa paci nieco ine ja som vyslovene na blondave modrooke germanske typy a cely juh je pre mna ble pre mna je "atraktivny spaniel" dost oxymoron ani @10 sa mi nepaci
ale ja som rada ze su popularni medzi zenami potom sa ich menej mota okolo tych co sa pacia mne
@kaylee Však ja ti to neberiem, v poho, každý máme iný vkus.. lenže tam sa to všetko mieša a veď predsa sa o nich hovorí, že su pekní vďaka arabským koreňom ja zase nie som na blonďakov, mám voči ním nejaký odpor, asi preto lebo som blond a priťahujú ma tmavšie typy (vlasy) takže to ti zas prenechavam ja hah
@kaylee veď dejiny nie šak? Arabi na španielskom území...a nie arabi sa mi nepáčia, ale keď sa kukneš niektorí španieli majú také črty, tmavé oči ktorými ťa vyzlieka, vlasy, pleť.. napr. spomínaný Enrique
@rapunzzel mmm ryan
hentoho by som doma ani ja nechcela (len tak na hodinku-dve ) sa pozri aky je velky predstav si kolko bude jest to umriem pri hrncoch
Mama used to warn me
To beware of those Latin lovers
She said I gave my heart too soon
And that's how I became your mother
I said ay mama, you seem to forget
I'm not in love yet
Sweet talk don't win me over
But I realized
Big brown eyes can hypnotize
PRI TOMTO SONGU MOZEM LEN ZACRET OCI A SNIVAT A PREDSTAVOVAT SI NEPREDSTAVITELNE inak k téme pacia sa mi, a ten ich temperament a charizma aaach
@rapunzzel kedysi som zila 2 roky na najjuznejsom juhu spanielska, v meste kde neboli ziadny turisti, len co som presla po ulici tak sa mi hned zlepsil den z tej krasy co soom tam videla,co mi teraz chyba lebo tie ulice na slovensku, ak jeden z 10000 je aspon ako tak sexy.. ale zasa vela spanielov su gayovia, a chodia strasne silno vyvonavkovany, a voobec nevedia po anglicky, a nepiju tak ako nasi chlapy,ked si maju dat 2 piva (spanielske su 3 decove) tak su uplne ze ozraty,ani na diskotekach neboli ozraty na mol ako to byva u nas, ale na mna su strasne energicky a akcni,a nemaju arabske crty, maju typick spanielske crty ale to jedine keby si tu zila zaregistrujes, takto ti pridu rovnaky bo brada,vlasy,atd na prvy pohlad rovnake, ale kedze som sa dost pohybovala aj v arabskej komunite tak vidim rozdiely velke.
Kazdy jeden koment ma rozosmial byvala som so spanielmi a aj byvam a je to uplne super. So spanielmi od hocikadial z cele spanielska, pomiesanych, blondavych, rysavych aj tmavych a su to super ludia. Su torsku hlucnejsi, stale varia, velmi si na tom zakladaju, kazdy den chodim po navstevach sa najest osobne sa citim blizsie k spanielom a talianom ako nasim ,,bratom,, cechom alebo poliakom alebo inmy slovanom. Proste luboa oddychovat, jest, zabavat sa aai ako kazdy iny narod. Ale o tom nebola diskusia. Vyzorovo.... co ja viem. Sak spanielov najdes hocijakych... ale povahovo urcite hej. A nie su az taki hlucni
@xxar3s ved to su len predsudky poniektorych tu prítomných.. Španielky a španieli sú jednoducho sexy a to že sa tam nájdu aj čierni to už su detaily, veď predsa sme všetci pomiešaní .. Nás zaujímajú tí pekní okatí s peknými vláskami
@rapunzzel presne, podla mna ich slovaci hadzu do jedneho vreca s talianmi, grekmi alebo arabmi. Pritom spanieli su uplne ini - omnoho svetlejsi. A medzi spanielkami je najvacsia koncentracia krasnych zien.
presne to som chcel napisat. Krasne baby. I ked hlucnych som raz stretol a absolutne nie su tmavi ako negri a arabske korene, to su mi ale konspiracie. @xxar3s
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
od vsetkeho juzanskeho davam ruky prec byvam s ludmi z podobnej oblasti a...vidno to fakt to vidno
mea culpa
ved kazdemu sa paci nieco ine ja som vyslovene na blondave modrooke germanske typy a cely juh je pre mna ble pre mna je "atraktivny spaniel" dost oxymoron ani @10 sa mi nepaci
ale ja som rada ze su popularni medzi zenami potom sa ich menej mota okolo tych co sa pacia mne
ale na toto pozeraj
» www.instagram.com/lasselom/?hl=en...
(uz sa fakt idem ucit)
hentoho by som doma ani ja nechcela (len tak na hodinku-dve ) sa pozri aky je velky predstav si kolko bude jest to umriem pri hrncoch
Radšej cold-blooded slovanov
To beware of those Latin lovers
She said I gave my heart too soon
And that's how I became your mother
I said ay mama, you seem to forget
I'm not in love yet
Sweet talk don't win me over
But I realized
Big brown eyes can hypnotize
PRI TOMTO SONGU MOZEM LEN ZACRET OCI A SNIVAT A PREDSTAVOVAT SI NEPREDSTAVITELNE inak k téme pacia sa mi, a ten ich temperament a charizma aaach
je na nej nieco cierne?
@38 toto tam absolútne NIE JE typická španielka.
typické španielky vyzerajú zhruba takto
majú hnedé vlasy, husté čierne obočie, a tmavé oči. Nie modré. A oproti slovenkám mávajú väčší zadok a stehná.
urobte si obraz sami...