ja som niečo veľmi podobné prežila keď som sa ešte aj hýbať mohla a nechci vedieť, čo všetko človeku napadne, že ako sa z toho len zobudiť.
a nestáva sa to často, keď si to človek sám neprivodí, takže sa nemusíš báť
@amikadze Mna napadali uplne otrasné veci , kedze sa takychto vecí jakziv bojím a myslela som ze sa mi nic také nikdy nestane ale jednoducho mi nejde do hlay , ze cisto ludské podvedomie dokáže vytvorit taký obrovský strach , napätie a ja viem , že to bude zniet ako nejaké sedlácke bludy , ale ja som mala v t chvilu proste v mysli ze tam niesom sama.. Ja tomu neverím ale viem ako som sa cítila a príde mi to moc na nejako na obycajnu poruchu spánku...
@wewo fuuu tak vsetko , len NIE si na taketo nieco zvykat ja dufam ze sa mi o uz nevráti , lebo ja niesom zrona taká silná povaha na takéto veci ... A tiez si tam mal nejaké desivé veci či len tá nehybnost ? :
aj ja to mavam a neznasam to , lebo sa este doteraz za kazdym zlaknem toho z čoho to vobec prameni ? mne tusim niekto raz vysvetlil že vedomie je hore ale telo este spi ci co to neviem neriesila som to odvtedy.
ja to zazivam pravidelne.. prijemne to nie je, ale casom si na to clovek zvykne.. zatial som halucinacie nemal, ale tieto pocity co si opisala mam aj ja... treba to len preckat a potom sa napit vody a normslne zaspat..
takze sa nicoho neboj.je to len o tele a mozgu, ziadny demoni ta nechcu zadusit
Spankova paraliza a podobne veci neni nic coho by si sa musela bat je to prirodzena cast spanku. A ten hrozny zazitok si mala preto ze tvoje telo este spalo ale mozog sa uz zobudil. Zozen si knihu "Pri snivani nespite"
Ja neviem či dačo také mám lebo keď sa zobudím v noci tak sa ani nehýbem len zatvorím oči a idem spať ale mne sa páčia zase tie stavy keď človek unavený zaspáva a má pocit že padá z postele a potom sebou trhám až dokým fakt nespadnem
Stava sa mi to, pravidelne, niekedy aj 4 krat za noc. Uz sa to pomalu ucim ignorovat ale zo zaciatku to nebola moc sranda :/ . Ale da sa na to zvyknut.
@tomias Ha, tak to si ma teraz uplne upokojil ... Priznám sa , že ma všeličo napadalo... A inak zaspat sa mi uz teda nedalo , do rana som nad tym rozmyslala a azpotom zaspala, ked som u mala vstat ..
a tu niekto čo napísal , ze neni sa coho bát, tak fuu prezite to a nezlaknite sa , to ám potom pogratulujem
Fu tak toto by som nechcela Hlavne pri tych pofidernych zvukoch a ukazoch na private, v tom momente by som uverila ma duchov a obratila sa na vieru asi.
Párkrát sa mi to podarilo schytať a ľudia buďte radi, že sa dostanete iba do stavu samotnej paralýzy bez halucinácií. Lebo to čo mne za démonické bytosti lieta po izbe fúúú... chcelo ma to zabiť, sadlo si to na mňa a škrtilo ma a ja som fakt nevedela dýchať a nakoniec sa to do mňa akosi vcuclo, proste akokeby si to do mňa celé ľahlo a prevtelilo sa do mňa. To neprajem ani najhoršiemu nepriateľovi takéto haluze
Niečo podobné sa mne stávalo do nejakých ôsmich rokov. Proste som bola v kŕči a nemohla som sa pohnúť. Vlastne som ležala dlho v posteli a nemohla som zaspať a potom sa mi to stalo. Doteraz si nad tím lámem hlavu.
@XiiByXii hej, je to realna vec, aj mne sa to uz stalo a bol som z toho kus dost mimo ... nemozes sa ani pohnut, mas pocit jak keby ta daco tlacilo do postele a nemas sancu na nikoho zavolat, lebo nesi schopna rozpravat
... proste bezna vec, len jak to clovek zazije 1x tak to s nim kus zamava
stalo dvakrát.... raz z jednejstrany sa ku mne blížila temnota čo všetko pohlcovala a z nej sa ku mne naťahovali ruky a tn druhý raz akoby na mne niekto sedel nwm to bolo dosť slabé oproti tomu s tymi rukami
Ja ťa nechcem strašiť, ale pravdu proste treba povedať nech je akokoľvek nepohodlná. Čo sa strachu týka, je to ako začarovaný kruh. Tá záležitosť sama o sebe spôsobuje strach (každý kto zažil to dobre vie...), a zároveň dokým pociťuješ strach tak sa to bude diať znova a znova... Jediná cesta z tohto bludného kruhu je ODVAHA. Strach sa dá prekonávať jedine tak, že mu človek bude čeliť a nebude mať tendeciu "zakrývať si oči". Takže želám tebe aj ostatným, budťe silní .
Zažil som spánkovu paralýzu už viac krát, a práve aj pred 10 minutami,v ždy ma to vystraší ale už menej ako prvykrát
stáva sa mi to sem tam keď zaspávam, je to pocit ako keby som si lietal, prvé razy mi ako keby niečo fúkalo do ucha . Keď chcem aby to prestalo začnem kričať a stále sa snažim aj keď to nejde, ale potom sa vždy preberiem.
Určitu dobu keď som sa dobre stravoval tak to nemávam vôbec aj keď dodržiavam spánok.
Ale poslednou dobou jem hocičo a spím malo alebo až moc veľa, som v strese atď myslim si že to je aj týmto spôsobene a komu sa to stáva vždy myslite na niečo dobre a nie na zle veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a nestáva sa to často, keď si to človek sám neprivodí, takže sa nemusíš báť
@wewo fuuu tak vsetko , len NIE si na taketo nieco zvykat ja dufam ze sa mi o uz nevráti , lebo ja niesom zrona taká silná povaha na takéto veci ... A tiez si tam mal nejaké desivé veci či len tá nehybnost ? :
takze sa nicoho neboj.je to len o tele a mozgu, ziadny demoni ta nechcu zadusit
a tu niekto čo napísal , ze neni sa coho bát, tak fuu prezite to a nezlaknite sa , to ám potom pogratulujem
@zajacik26 ano , to som sa docitala aj ja
Pozrieť ak ťa to zaujíma.
@15 fajn video, dobre to vysvetlil
... proste bezna vec, len jak to clovek zazije 1x tak to s nim kus zamava
» www.birdz.sk/forum/duchovia/...
Ja ťa nechcem strašiť, ale pravdu proste treba povedať nech je akokoľvek nepohodlná. Čo sa strachu týka, je to ako začarovaný kruh. Tá záležitosť sama o sebe spôsobuje strach (každý kto zažil to dobre vie...), a zároveň dokým pociťuješ strach tak sa to bude diať znova a znova... Jediná cesta z tohto bludného kruhu je ODVAHA. Strach sa dá prekonávať jedine tak, že mu človek bude čeliť a nebude mať tendeciu "zakrývať si oči". Takže želám tebe aj ostatným, budťe silní .
stáva sa mi to sem tam keď zaspávam, je to pocit ako keby som si lietal, prvé razy mi ako keby niečo fúkalo do ucha . Keď chcem aby to prestalo začnem kričať a stále sa snažim aj keď to nejde, ale potom sa vždy preberiem.
Určitu dobu keď som sa dobre stravoval tak to nemávam vôbec aj keď dodržiavam spánok.
Ale poslednou dobou jem hocičo a spím malo alebo až moc veľa, som v strese atď myslim si že to je aj týmto spôsobene a komu sa to stáva vždy myslite na niečo dobre a nie na zle veci
Myslite si že som čudný?
len tak
ale je to dosť blby pocit nevedieť sa pohnuť ty ktory nezažili nevedia