Na akom najbizarnejšom/najzaujímavejšom/najvtipnejšom mieste sa vám podarilo zaspať? Ja som sa práve zobudila z komatózneho spánku v skrini a priateľ si zvykne pospať v pracovni na stole tak by ma zaujímalo ako ste na tom vy
so skriňou a pracovným stolom ste na tom ešte veľmi dobre
ja som raz zaspala na koncerte pod pódiom, na schodíkoch hneď vedla repráku (chcela som perpiť bandu východňárov a dopadlo to tak, že oni si cuckali mangový džúsik a ja som do seba liala ich vodku)
aj v autobuse postojačky som zaspala
a na lavičke na račku - prišli ma zobudiť policajti či nepotrebujem pomôcť (ach)
a raz aj za krčmou, dodnes si neviem vysvetliť ako a prečo som sa tam dostala
také prípady ako obutá aj oblečená na botníku nerátam, to je po každej väčšej oslave
raz vo vlaku na zemi, keď sme šli na výlet zo školy do Prahy a ešte predposledný silvester na kuchynskej lavičke u kamaráta na dome, lebo som nechcela ísť do poblvanej izby spať
V Poprade som raz zaspala na stanici To som bola tak strašne unavená a zničená, že som zaspávala i postojačky Cestu domov som prespala opretá o sklo a v BA ma zobudil nejaký úchylný týpek
Potom v električke, v škole niekoľkokrát, doma na zemi, vo vani párkrát, na balkóne... nič zaujímavé
spal som už asi naozaj všade na vlakovych staniciach, autob. s., v meste na lavickach, v herni pod ruletou, v holobytoch, v lese, na streche, v kluboch, ...ale inak som slusny chlapec
v lete ked sme davali do mojej izby obrovsky satnik, tak mi odpratali postel, gauc, proste vsetko a preniesli na balkon tak som spala tam ale v lete v noci su vsade cvrcky a komare a ja sa ich strasne bojim tak som tam spala medzi skatulami so sitkom cez hlavu akoze ochranna sietka
ja som expert na zaspávanie, škola ma tak vyšťavuje, že v piatky večer, keď sa mi konečne občas podarí dostať von, tak zaspím
po stojačky na zastávke čakajúc na nočák, v podnikoch (baroch, krčmách,...) pravidelne zaspávam na stoloch, u cudzích ľudí na akciách na bytoch, na lavičke v parku, raz aj na hajzli počas vykonávania potreby som sa zobudila až ráno
najhoršie však je, keď zaspím v autobuse a to sa mi stáva kurva často koľkokrát sa so mnou nočák už aj otočil na konečnej... keď som raz išla na intrák zaspala som a zobudil ma až šofér na konečnej na konci Rače, že to už je posledný nočák, že si mám vystúpiť a ja električenka na prvé pásmo a domov v nedohľadne... presvedčila som ho, nech ma vezme naspäť, veď aj on sa musí vrátiť, lenže ja som zaspala aj tú zastávku, kde som mala vystúpiť a tak som zasa skončila kdesi v čude, paráda sama o sebe
doma ma to vždy sekne, keď prídem na to, že sa zasa vraciam tým istým autobusom už späť a v noci
takže prosím, ak ma nabudúce uvidíte niekde spať, zobuďte ma!
@koka joj, Kristína, si zabudla ako si spala na zemi na bratislavskej železničnej stanici výnimočne mali otvorené celú noc, bars zimné kachličky tam sú
Keď som bola ešte bábo a išla som z jednej strany za ruku s mamou a z druhej s otcom,tak sa na mňa okoloidúci stále pozerali a následne usmievali a moja mama si myslela, že to je tým aká som zlatá,ale keď sa na mňa pozrela, zistila,že ja spím a kráčam. Odvtedy sa mi nepodarilo spať a kráčať,iba na okamih zaspať opretá o pouličnú lampu.Potom v električke,hovorila som si:nezaspíš predsa v električke,lebo ťa okradnú a prebudíš sa na zlej zastávke, na čo som sa vždy len zobudila s otázkou v hlave, že kedy som sakra stihla zaspať.
Potom na balkóne chalana čo sme poznali pár hodín,lebo som celú noc kýchala z jeho mačky a ráno som zistila, že na dobrú noc som si asi zapálila, lebo v mikine bola vypálena diera o veˇľkosti tenisáku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja som raz zaspala na koncerte pod pódiom, na schodíkoch hneď vedla repráku (chcela som perpiť bandu východňárov a dopadlo to tak, že oni si cuckali mangový džúsik a ja som do seba liala ich vodku)
aj v autobuse postojačky som zaspala
a na lavičke na račku - prišli ma zobudiť policajti či nepotrebujem pomôcť (ach)
a raz aj za krčmou, dodnes si neviem vysvetliť ako a prečo som sa tam dostala
také prípady ako obutá aj oblečená na botníku nerátam, to je po každej väčšej oslave
Potom v električke, v škole niekoľkokrát, doma na zemi, vo vani párkrát, na balkóne... nič zaujímavé
detaily si nepamätám
občas na psovi
po stojačky na zastávke čakajúc na nočák, v podnikoch (baroch, krčmách,...) pravidelne zaspávam na stoloch, u cudzích ľudí na akciách na bytoch, na lavičke v parku, raz aj na hajzli počas vykonávania potreby som sa zobudila až ráno
najhoršie však je, keď zaspím v autobuse a to sa mi stáva kurva často koľkokrát sa so mnou nočák už aj otočil na konečnej... keď som raz išla na intrák zaspala som a zobudil ma až šofér na konečnej na konci Rače, že to už je posledný nočák, že si mám vystúpiť a ja električenka na prvé pásmo a domov v nedohľadne... presvedčila som ho, nech ma vezme naspäť, veď aj on sa musí vrátiť, lenže ja som zaspala aj tú zastávku, kde som mala vystúpiť a tak som zasa skončila kdesi v čude, paráda sama o sebe
doma ma to vždy sekne, keď prídem na to, že sa zasa vraciam tým istým autobusom už späť a v noci
takže prosím, ak ma nabudúce uvidíte niekde spať, zobuďte ma!
na hajzlíku...
na kuchynskej doske
inak nič nezvyčajné
Potom na balkóne chalana čo sme poznali pár hodín,lebo som celú noc kýchala z jeho mačky a ráno som zistila, že na dobrú noc som si asi zapálila, lebo v mikine bola vypálena diera o veˇľkosti tenisáku.
Potom ešte v škole,to je klasika...a na schodoch.