Mám strašné nervy z tohto sídliska. Pravidelne okolo 7-mej ráno ma zobudí : Dupotajúci sused, hučiaci sused, smetiari, idioti búchajúci poklopom smetiaku, trúbiace auto a veľa dalšieho. Ako ste na tom vy so spánkom na sídlisku ?
ja ked som po nocnej, je to lahoda, mam suseda, ktory je pravidelny ranny domaci kutil, dalsi je velky fanusik techna a byvam pri supermarkete, kde casto chodia cuvajuce kamiony doviezt/odviezt nieco a krasne to pocut.
Ono sa tu da spat tak do siestej-siedmej rana za normalnych okolnosti, ale po nocnej vtedy len zaspavam a to je k.o...
u nas praveze sa az cudujem, ze neni pocut VOBEC NIC. len ked mam otvorene okno tak su z garazi pocut ludia, ked chodia ale inak nic. dokonca zevraj ani spolubyvajuca nepocuje od nas z izby nic ani ja od nej
so spánkom na sídlisku by som nemala absolútne žiaden problém, dokonca nám pod oknami jazdí šalina a nijak ma to v spánku neobmedzuje
horšie je to, že už asi 3 mesiace pri budove oproti robia nejaké stavebné práce a vždy od siedmej do ôsmej ráno robia neuveriteľný rachot, posledné dva týždne som sa ráno budila na šúchanie lopaty po chodníku pri naberaní štrku... pracuje tam taká typická partia, že jeden niečo robí a zvyšní piati iba sedia a priznám sa, že nie som odborník, ale z toho čo mám možnosť vidieť, že tam robia, by pokojne mohli nahradiť tú rannú hodinu denne počas celého týždna piatimi hodinami v jeden deň
Ja mám tiež takých milých susedov všetkých, že ma budia už o šiestej v nedeľu Ale niekedy mi to ani nevadí, asi záleží od toho ako moc som unavená. Napríklad teraz cez prázdniny spím v pohode aj 11 hodín a spala by som aj viac a nič nepočujem.
Odstahuj sa na dedinu!
Tam ti kohut kikirika uz o pol piatej, susedove svine si jebu mater os siestej, ked sused ide krmit, vrestia jak male cigancata v ohni a o siedmej rano pusti niekto cirkular...
Ked raz mas napicu spanok, zrovnaj si veci v hlave, zacni fyzicky makat, aby si sa unavil ored spanim a budes spat lepsie.
Proste nebud genko. Bud chlap sakra prace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ono sa tu da spat tak do siestej-siedmej rana za normalnych okolnosti, ale po nocnej vtedy len zaspavam a to je k.o...
horšie je to, že už asi 3 mesiace pri budove oproti robia nejaké stavebné práce a vždy od siedmej do ôsmej ráno robia neuveriteľný rachot, posledné dva týždne som sa ráno budila na šúchanie lopaty po chodníku pri naberaní štrku... pracuje tam taká typická partia, že jeden niečo robí a zvyšní piati iba sedia a priznám sa, že nie som odborník, ale z toho čo mám možnosť vidieť, že tam robia, by pokojne mohli nahradiť tú rannú hodinu denne počas celého týždna piatimi hodinami v jeden deň
Tam ti kohut kikirika uz o pol piatej, susedove svine si jebu mater os siestej, ked sused ide krmit, vrestia jak male cigancata v ohni a o siedmej rano pusti niekto cirkular...
Ked raz mas napicu spanok, zrovnaj si veci v hlave, zacni fyzicky makat, aby si sa unavil ored spanim a budes spat lepsie.
Proste nebud genko. Bud chlap sakra prace