obcas sa mi to stane ale konecna je nasledujuca zastavka a je to len kilometer pesi tak to prezijem ale viem ze sestra raz zaspala vo vlaku a potom jej odtial nic neslo
vždy ked idem domov zo školy,tak sa bojím, že zaspím a a sa zobudím až kdesi na konečnej v žiline...preto som si vymazala z mobilu všetku tichú hudbu,aby ma to neuspávalo
ja som raz išla diaľkovým autobusom z Martina do B. Bystrice, a v Turčianskych Tepliciach sa jeden pán zobudil taký že "Prosím vás, už sme v Ružomberku?"
V poslednom čase sa mi stáva temer stále, že keď idem domov zaspím a zobudím sa tesne pred svojou zastávkou. Ale ešte sa mi nestalo, že by som zaspala a odviezla by som sa ďalej.
A pri ceste do školy mi to môže byť jedno, lebo vystupujem na konečnej a pri ceste domov, dá sa povedať, že tiež, pretože konečná nie je veľmi ďaleko od miesta, kde bývam (to keď idem busom), resp. keďže mám vlak zdarma, tak by som si počkala už teda na nejaký ďalší spoj.
No ja som raz zaspal v elektricke ale tak som sa len troska previezol lebo som zaspal pred konecnou a zobudil som sa prave na zastavke ked uz sa otacala elektricka kde som mal normalne vystupovat
no hej, odviezol som sa vlakom o 42 km ďalej, takže som bol o polnoci v Nových Zámkoch. tak po mňa došiel otec, ale inak by som počkal na nejaký vlak, žiadny problém.
mne sa stalo niečo podobné nastupovala som ráno do busu v TO do RK a keď sme boli na pol ceste do Bánoviec nad Bebravou, zobudil sa chlapík na sedadle za mnou a pýtal sa, či sme už v Topoľčanoch.
Kamarát mu radil vystúpiť v Bánovciach, ale chlapík odmietol so slovami: "Bánovce?! TO je mestečko South Park, tam nevystúpim. Počkám do Prievidze, odtiaľ pôjdem do Bystrice a potom do Topoľčian."
Chlapec sa asi s niekým stavil, že nacestuje čo najviac kilometrov
Dosť často v nočáku, poteší to, kedˇ sa človek ešte raz prevezie celým mestom... A minule sa mi v mikrospánku podarilo spadnúť v zákrute zo sedačky na oprotisediaceho chalana...
Ja mám z tohto panický strach, pri ceste na väčšie vzdialenosti ma tá cesta aj uspáva, ale práve kvôli tomu strachu, že zaspím, tak som vždy maximálne driemala a zobudila som sa na každé zastavenie alebo spomalenie autobusu, nielen na zastávke, ale aj na ceste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ak som zaspala teda, vacsinou sa mi to nedari.
teraz som z autobusu vystupovala polobosa ovesana vsetkymi vecami
no lol, Ružomberok dáááávno za nami
mne osobne sa to ešte nestalo
A pri ceste do školy mi to môže byť jedno, lebo vystupujem na konečnej a pri ceste domov, dá sa povedať, že tiež, pretože konečná nie je veľmi ďaleko od miesta, kde bývam (to keď idem busom), resp. keďže mám vlak zdarma, tak by som si počkala už teda na nejaký ďalší spoj.
ale známa zaspala výstup v BA a previezla sa až niekde na východ
Kamarát mu radil vystúpiť v Bánovciach, ale chlapík odmietol so slovami: "Bánovce?! TO je mestečko South Park, tam nevystúpim. Počkám do Prievidze, odtiaľ pôjdem do Bystrice a potom do Topoľčian."
Chlapec sa asi s niekým stavil, že nacestuje čo najviac kilometrov
a obcas pridriemnem v elektricke (mikrospanok je svina, hlavne po prebdenej noci)