tak keď môžem, dokážem prespať pol bieleho dňa, najradšej vo vlastnej posteli samozrejme. a rád zaspávam s niekým no nerád s niekým spím celú noc... kvôli životnému priestoru. teda na manželskej posteli v pohode, ale na mojej malej vždy radšej sám.
a potom mám rád spánok na dovolenke, keď sa prebudím do nového rána na novom mieste. ráta sa aj spánok v stane a to je zas najlepšie sa zobudiť s niekým a spolu chvíľu hľadieť na hory, vychádzajúce slnko, štebotajúce vtáky... no dosť bolo romantiky
ja najradšej zaspávam s @arugad dom a zobúdzam sa s ním v stane
a nemám rada keď prespím pol dňa, ale v poslednej dobe ma týždeň vyčerpáva natoľko, že sa to inak nedá... a rada len tak vylihujem v posteli, keď vstanem..
Spánok si vážim od tohoto semestra, keď som musela byť už o 4 hore Potom som to dospávala poobede, ale sa teším, lebo v utorok to bude naposledy A najradšj buvám s mojím priateľom, je to strašne krásne zaspávať pri sebe
spávam sám spím rád, občas sa vyspím za 5-6 hod inokedy zas za 10-11 hod ako kedy ale so mnou je ťažké spať lebo osobu čo pri mne leží väčšinou skopnem z postele, ako si sťažovala bývalá...
Tak ja som so spánkom dosť biedne... spávam tak priemerne okolo 5-6 hodín. A najviac asi 8, ale to si uz ani nepamatam kedy bolo. Casto su to v poslednej dobe tak 4 hodinky, ale zvládam, žijem, tak pohodička.
A s kým... no keď sa chcem fakt vyspať tak sama, a keď chcem aby bola príjemná noc, tak s nejakým príjemným človek. nekonkretizujem, ten kto to je tak vie.
cez tyzden spim tak 4,5 - 6 hodin..vsak ostatne sa dospi v skole.. cez vikend si doprajem,ale ked som v posteli dlhsie ako tych 8 hodin,som potom cely den len unavena,o nicom... najradsej zaspavam s niekym blizkym,ale este radsej sama vo svojej postielke..
cez tyzden som rada ze si pospim tie 4hodinky..niekedy aj menej..a cez vikend?..popravde dnes som vstavala pred polhodinou.. ..ale to som isla spat asi o piatej rano...ale milujem spanok.. ...moj rekord bol ked som spala 18hodin.. .ale to som musela byt vtedy velmi unavena...uz si nepamatam okolnosti..bolo to dost davno..
spim s plysovou ovečkou a rada spim dlho..no od pondelka do piatku spim od jedenastej do siedmej asi,.. a z piatku na sobotu a zo soboty na nedelu spim od jednej rano do 12tej pobede . a milujem spať ale vzdy ma niekto zobudi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a s kym? teoreticky mi to je jedno heh... a to myslim vazne, raz som spala s kamaratom v posteli a bolo to take zlateee... a pritom sme len spali
a v posteli sa vyspím s kýmkoľvek, kto mi nebude ukracovať priestor na rozvaľovanie
a potom mám rád spánok na dovolenke, keď sa prebudím do nového rána na novom mieste. ráta sa aj spánok v stane a to je zas najlepšie sa zobudiť s niekým a spolu chvíľu hľadieť na hory, vychádzajúce slnko, štebotajúce vtáky... no dosť bolo romantiky
a spavam s mojim hendmejd havom Kvídom
a nemám rada keď prespím pol dňa, ale v poslednej dobe ma týždeň vyčerpáva natoľko, že sa to inak nedá... a rada len tak vylihujem v posteli, keď vstanem..
napriklad dnes som prisla o jednej domov a chcela som, aby ma zobudili o 8mej..a nist.. ja cely vikend dospavam tyzden
A s kým... no keď sa chcem fakt vyspať tak sama, a keď chcem aby bola príjemná noc, tak s nejakým príjemným človek. nekonkretizujem, ten kto to je tak vie.
vsetky otazky fertig...