do kedy spavate cez vykendy?lebo ja spavam tak do 13 a pak len zistujem ze mam na mobile milion neprijatych hovorou od ostatnych ksakru ty asi ani nespia
To zalezi od toho ze ako prebiaha v prvom rade piatok.KEd chlastam celu noc a potom celi den tak spim az nedelu.No ked sa clovek nafuka ..... tak spi az pondelok.A ked sa nafuka a nadrbe.... tak nespi.
nedá sa mi prispieť do ankety pri ktorej čítaní sa mi dvíha adrenalín z toľkých gramatických chýb. keď už sa chcem verejne prezentovať, tak sa trochu posnažím. chápem, že sa to može stať.. ale toto...
cez vikend nooo to spavam asi tak do 11:00 - 12:00 ale malokedy si najdem vela zmeskanych hovorov lebo ja sa nachvilku zobudim stalacim cervene tlacitko a spim dalej a potom si to ani nepamatam
Cez vikend sa budím o tej 14,00 :.. Pokial si nezabudnem vypnut mobil a nejaka dobra dusa mi nezavola o 9,00 ze co robim a ze ci nepojdeme poobede niekde von
Podriaďovať denný režim mobilu...ďakujem, neprosím.
Ak mám na druhý deň voľno, chodím spať okolo jednej ráno a zobúdzam sa cca. o deviatej.Spala by som kľudne aj celý víkend vkuse, ale potrebujem absolútnu tmu.Asi si nechám namontovať okenice...
najdlhšie som spala sobotu alebo nedelu do 17tej keď som noc predtým bola dlho dlho žiť a bola som po návrate totálne zničená unavená atď niekedy sa zobudím už okolo 8-9...záleži od únavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a spavam cca do 8-9, maximalne 10,ale to malokedy...
ja si nemyslim,ze to ze niekto spi do 13tej, je nachvalenie, ale budis
Ak mám na druhý deň voľno, chodím spať okolo jednej ráno a zobúdzam sa cca. o deviatej.Spala by som kľudne aj celý víkend vkuse, ale potrebujem absolútnu tmu.Asi si nechám namontovať okenice...