Čo ja viem...možno keď som sa pred dvoma rokmi zobudil o tretej ráno úplne na mol na tých prašiakoch Bolo to v zime a ja som mal len tričko s krátkym rukávom
v ulicke autobusu.. v skole..vo vlaku..na koncerte na topfeste (skoda ze uz ani neviem kto hral ale zjavne mi to bolo po prebdenej noci jedno).. hocikde spim mimo svojej postielky
v stane uz asi tisickrat (a to bez prehanania), ale z tych nezvycajnejsich vana, dlazka - koberec, dlazdice aj normalna klasicka zem, letisko, auto - aj na sedadle aj v kufri, a z tych najnezvycajnejsich na kolotoci a v prazdnom bazene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
aj krizom cez predne sedacky=Dskoda ze ta rucna brzda ma tlacila do brucha=D=D=D=D=D
to bolo v piestanoch na kanoistickycch pretekoch, v aute a asi dva metre od auta reprak s vrestiacou hudbou=D=D=D=D=D=D
dlazka autobusu.
stan na zahrade.
a ešte sme raz spali len tak pri chate v spacákoch a on nejakým zázrakom v tom spacáku zablúdil
metro
napoly namočená v jazere... (summer pause)
a keď som bola malá, tak som babke zaspala na cintoríne
Na stole na zlatej studnicke.
Na stole pred Hardom ktory uz neni. (krcmicka v DK) Tam ma Miso zobudil tym ze mi priserne pleskol po stehne .. Nezabudnem!
A najnezmyselnejsie miesto .. V skole.
u zeny doma...a tak nejak...nepamatam si
Bohužiaľ dlhšie ako 3/4 hodinu som tak spať nevydržal