počas školské roka spím tak 6 hodín a niekedy aj menej keď sa nedarí zaspať. ale vynahradzujem si to spánkom keď prídem zo školy. a nehlúpnem myslím si
boli casy, ked som spala priemerne pribl. styri hodiny. trvalo to asi dva-tri mesiace. no nemyslim, zeby to na mne zanechalo nejake badatelnejsie stopy. snad len kruhy po ocami
Nuž... Ja a spánok máme veľmi divný vzťah. Lebo 90% dňa zývam a hovorím ako chcem spať a ked je večer, tak sa ukladám spať, ked zistím, že je veľa hodín. Cez leto som si však našla exkluzívnu brigádu, na ktorú vstávam o piatej, prípadne o štvrtej ráno. Takže, ked ma nenapadne ísť spať pred polnocou a ked sa ešte vezme do úvahy tá moja hlúba nespavosť, denne som vyspinkaná do ružova Hlúpnuť možno hlúpnem, ale aj na to sa dá zvyknúť
ja som potom jaká glupa? ...to ked som v škole, nikdy sa mi nechce učiť, idem spať okolo pol 2 ráno a na tretiu si idem zapnúť budík, že si aspoň dačo natrepem do hlavy, ale nejak to nevyjde a vstanem až o 4 , idem sa kúpať a vysušiť vlasy, aby som aspoň stihla dôjsť na bus, takže ja takmer nespím a prázdniny, to ani nehovorím
2-3 hodiny spánku úplne stačia potom raz za mesiac dospávačka a je všetko ok... telo si zvykne na všeličo...a pracujúci študent je zvlášť výkonný stroj
trapas, trapas, ale ja seriózne potrebujem aspoň sedem hodín spánku, inak som zničená... Snažím sa chodiť spať o desiatej, čo mi málokedy vyjde, ale väčšinou tak medzi desiatou a jedenástou...
ale mám kamarátku, čo chodí každý deň spať o deviatej, čiže som na tom ešte celkom dobre, si myslím.
v skole sa moc neukazujem a ked aj, tak tych 10 hodin spim urcite a teraz mam taky super rozvrh, ze skor ako o 14tej do skoly nejdem.. cize jedna basen.
inak na strednej som spaval tak maximalne 6 hodin, priemer boli 3-4 lebo som zvykol do tretej rana (vlastne, stale je to tak) vysedavat na nete.. to bol naozaj zabijak..
Cez skolu chodim spat do jednej aby som mal aspon 5-6 hodin spanku... 6-7 hodin je pre mne idealne... ked spim dlhsie, tak sa zbodim rano malatny a nemozem sa rozobrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a hlúpnem
teraz to bude ťažkéé zaspavať lebo ked chodím do školy chodím spať skorej...
A hlúpnem?
a keď zaspím o22:00 tak spím 8 a pol hodinky
ale mám kamarátku, čo chodí každý deň spať o deviatej, čiže som na tom ešte celkom dobre, si myslím.
inak na strednej som spaval tak maximalne 6 hodin, priemer boli 3-4 lebo som zvykol do tretej rana (vlastne, stale je to tak) vysedavat na nete.. to bol naozaj zabijak..
niekedy sú to len 4 hodiny a potom to aj tak vyzerá, v škole zaspávam a začína mi preskakovať