..trpi niekdo z vas brutalnou nespavostou a neustalim budenim sa v noci?..ak hej ako ste to riesili ..pretoze ja dost co sa budim na sebemensi suchot ci tuknutie do niecoho .ako napr na zapnutie chladnicky v kuchyni.alebo tikot hodin..akukolvek blbost p
no tak väčšinou mam taky problem, ze nemozem zaspat, ale to len raz za d mesiace. no budit sa nebudim, tak vyskusaj nejake babske rady ako med s mliekom (ktory ze vraj pomaha kvalitnejsiemu spanku) a myslim, ze aj v lekarni su dostupne nejake vitaminy alebo take niec
ja už keď zaspím, spím. u mňa je problém zaspať. ak prešvihnem svoj čas, tak potom sa môžem aj do 4 do rána dívať do steny. je to nanič, lebo nočný spánok nevynahradíš, možno by som sa skúsila zamyslieť nad príčinou. je to dlhodobé?alebo po nejakej udalosti ? možno vydržať hore čím najdlhšie a ísť ozaj už až so zavretými očami do postele
@lethian999damonae mám presne ten istý problém...keď sa prevraciam tak otváram oči a registrujem aj kolko je hodín...cez noc sa mi to stane aj 6-7 krát...ale momentálne to ani nijako neriešim..nevadí mi to...práveže som aj celkom rád, keď viem čo sa okolo mňa v noci deje ale asi pomôže keď na večer nebudeš jesť nejaké ťažké jedlá...
trpím nespavosťou. chronická. a nič. zvykneš si ako ja. (tie lieky ti aj tak do životne predpísať nemôžu tak skús zistiť či máš tú nespavosť ale len nemôžeš spať kvôli tvojej psychike...ak obidvoje dokopy tak vitaj v klube)
inak minule v TV dávali dokument že naši predkovia mali dvojfázový spánok...že si lahli na 3 hodiny..potom vstali na hodinu..niečo robili a potom si zase lahli....a že vraj počas tej "pauzy" sa zvykli aj navštevovať vraj ....ale že táto doba zapríčinila to že to mávame v jednom celku...a vraj tí, čo sa zvyknú v noci zobudiť že sa pomaly vracajú k tomu starému modelu...
v noci sa moc casto nebudim, ked raz konecne zaspim tak potom som uz v pohode, ale so zaspavanim mam fakt velke problemy. neustale myslim na rozne veci, niekedy na uplne blbosti, a tak ma to rozptyli ze potom neviem zaspat ani bohovy
@lethian999damonae krute riesenie, chodit spat cca v rovnakom case, ale najpodstatnejsie spat vzdy rovnako a to 8.5 hodin (0.5 na dospatie) a prezit zaciatky, kym si telo zvykne, potom to bude sa len zlepsovat ... ale chce to cas, lebo brutalnu nespavost bola ziskana za dlhy cas, tak dobry spanok takisto nieco trva, mesiac az dve ... ale odmena je sladka
Môj problém je zaspať a keď zaspím, tak ma niečo vždy zobudí. Stačí ak mi zasvieti telefón, ak počujem, že niekto niečo hovorí v inej izbe a pod. Ale nie je to tak vždy. Skús začať cvičiť, daj si dlhú prechádzku, plávanie alebo niečo, kde sa unavíš. Občas to nepomôže, že nezaspím ani keby som mala na to zomrieť, ale poväčšine spím do pár minút.
@lethian999damonae skús si dávať Sanason, to by ti malo pomôcť, je to čisto na prírodnej báze a predávajú to v lekárni.. také 2 tabletky pol hodinu-hodinu pred spaním si daj
jo sa mi to kedysi stavalo ze som nemohla zaspat aj teraz aleto preto ze mam posunuty rezim .. ale nieedy sami stava ze mama ked ide dorobty a je vkupelke takajasa naot zobudim az neviem zaspat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a riešim to tak, že celú noc nespím
ale ak sa zobudis o dvanastej a ides spat o polnoci a nezaspis tak to nie je nespavost, len mas posunuty rezim