vsetkych mojim plysakov mi zjedol pes : disappointed: a je mi bez nich smutno....ale verim tomu ze az raz budem mat frajera cirou nahodou, thaq od neho dostanem plysaka a toho uz psovi nedam zjest
keby sa mam o postel delit s nejakym plysakom, tak by velice rychlo skoncil na zemi nebudem sa tam s nim predsa tlacit ale niekedy najdem rano v posteli knihu ked zaspim pri citani
ako..ja mám až dvoch v posteli.... ....ale jeden sa väčšinou v noci ocitne na druhej strane miestnosti a ten druhý..to ho mám už asi 6-7 rokov..chudák...
jasné že áno spávam s troma, so psíkom menom trojité Pé (ak chcete vedieť čo to znamená tak TS lebo takto verejne je to dosť osobné ,potom s mačkou menom Džindžer a ďalším havom menom Grigorij
ja mam jedneho macka....mama ho dostala k 18...no chudak...uz je dost vylezany, kazde ocko ma ine a je vypchaty ponozkami...tak neviem ci sa to povazuje za regulerneho plysaka
bubaju okolo mna xD
uz je zredukovany ich pocet..
ale ked nedokazem sa niektorych zbavit ... nikdy...
ved ked kazdy plysak je dar od niekoho.. a su to spomienky..
a ked uz mam raz velku postel.. nenecham tam prazdne miesto x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a toto tu tiez uz bolo
Myslite si o mne čo chcete, ten pes má pre mňa veľkú hodnotu.
No čo, tak som sentimentálny
moj petko a bianka...slaby odjeb ked som potom dostala alergiu na nich
roztocov plna rit...
uz je zredukovany ich pocet..
ale ked nedokazem sa niektorych zbavit ... nikdy...
ved ked kazdy plysak je dar od niekoho.. a su to spomienky..
a ked uz mam raz velku postel.. nenecham tam prazdne miesto x)