mno tak ja pravidelne...pridem domov ,pozrem si svoje 2 serialy na markize a hned ako skoncia som na 4 hodiny totalne mrtva.. keby som nespavala poobede asi by so mnou vecer nebola rec...
waaa nikdy nespavam popoludni lebo som asi popoludni ece nikdy v dohladnej minulosti nebola doma D ked pridem o 7 a zaspim tak to uz neni popoludnie aj ked neska som si napolhodku schrupla v posilke aj to sa rata?
Nespávam, pretože nemám čas, domov totiž chodievam až večer a to väčšinou taká unavená, že urobím tie najnutnejšie veci, ľahnem a spím ako zabitá :p Cez víkend, ak som doma, to je iné, poobede si pospím veľmi rada, ale to tiež len v prípadoch, ak som veľmi unavená a ospalá...
skoro vzdy ..pridem zo skoly..najem sa..zapnem comp a dem si lahnut ze okolo tej 5-6 sa zobudim a furt stanem az o 9 a potom sa mi nece ucit a som ospaty taze vecerna hygiena a zas dem spat ...
som ako škôlkárka, keď prídem zo školy,hodím sa na posteľ a spím minimálne dve hodiny myslím, že mám nejakú poruchu spánku, pretože som schopná spať aj viac než pätnásť hodín, lenže, cez týždeň idem do postele medzi polnocou a jednou a už o šiestej som hore čo znamená, že som unavená nonstop
jaa jednoducho musim ...ked nespim taak ma ide porazit,ani ucit sa mi nedaa a som taka nijaakaa ...sak kto ma pozna vie...ale niekedy mi z toho stavu prepne a sibne mi totaaaalne ....
no stalo sa mi to asi 3krat...z toho som bola dva krat choraa...a raz ked som mala brigaaadu...tk som bola totaal prepracovana a zaspala som nad slovencinou a zobudila ma asi za 10 min kamoska co sme zas isli brigadovat
ja som na vypínač
keď si ľahnem,je jedno koľko je hodín,väčšinou zaspím,alebo sa mi zrazu chce spať.Preto večer filmy musím pozerať tak,že pri nich sedím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
keď si ľahnem,je jedno koľko je hodín,väčšinou zaspím,alebo sa mi zrazu chce spať.Preto večer filmy musím pozerať tak,že pri nich sedím
ale radšej si ľahnem okolo ôsmej ako spať poobede- to robím len keď som chorá alebo mi je naozaj zle