Ja si ich len do vody dávam dole, inak ich mám stále na ruke A keď ich náhodou nemám na ruke, tak som celá nesvoja, stále mám pocit, že mi niečo chýba...
@zajko30 urcite podla odpovedi som myslel na sposob spania SEX...
kazdy to chape ako chce... ty chces len sex mal by si ist na liecenie...
a otazka je formulovana dobre vsetci (okrem teba) to pochopili ako to bolo napisane len TY nie...
ak si myslis ze posledny riadok ma urazil vobec lebo prd podla slovenskych slovnikov znamena NIC cize si ma nazval len NIČKOM :o) co je zaujimave pomenovanie lebo ja som NIEKTO
@freedomko no veď to, však nás je len 7 miliard a všetci chápeme rovnako ..........a to prdko je zdrbnelinka , takou pomenovávam takých havinkov ako ty a vôbec ťa nechcem urážať, veď ťa mám rád a dobré sa mi s tebou píše, aspoň je sranda..........filip
@zajko30 ako povedal klasik "si trtko" a polozim ti otazku nech je sranda
ked ja som prdko preco prdis stale ty ?
a zober svoju smradlavu uprdenu rit a chod do talentu s tvojim psom ako pise na birdzi
a este jedna vec slovenska akademia vied prima inteligentov na znovelizovanie slovnikov... urcite by si sa mal prihlasit aby doplnili vsetky slova ktore pouzivas... lebo nikto okrem teba nevie co znamenaju...
(a potom ze ludia nemaju radi homosexualou ked s spravaju tak ako ty )
ja neviem, v akom este žiješ a medzi akými ľudmi, ale mňa maju ľudia v okoli bydliska radi, až na prípad, keď som tu mal ešte na birdzi adresu a niekto mi doškrábal auto a vypustil pneumatiky na meďáku.........
a do SAV sa nekefuj, lebo ani nevieš čo to je za inštitúcia...............filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
spite s hodinkami na ruke? ano mam taky a taky naramok.
inak nespim s nimi...mam kovove hodinky a nosim ich dennodenne
ty môj zlatý pičinbubo a načo si dával do ankety "ine (koment), hááá, teraz mi odpíš..........filip
napr. mam alergiu... napr. a nie "som gay a spavam s priatelom "
ty v kazdom komente poukazujes na to ze si inak orientovany a mas potrebu to ukazovat vsade mozne.. aj kde to nie je mozne ty to dokazes ukazat...
môj zlatý a slovo spať, keď už tak je dvojzmyselné!
spať môžem s niekym a pritom mať hodinky na ruke a tí veľkí gadźovia majú aj biele ponožky....
otázka bola zle formulovná........podľa mňa si tam mal napísať:
"Ukladáte sa na nočný spánok s hodinkami ma ruke?"
čau prdko...........filip
kazdy to chape ako chce... ty chces len sex mal by si ist na liecenie...
a otazka je formulovana dobre vsetci (okrem teba) to pochopili ako to bolo napisane len TY nie...
ak si myslis ze posledny riadok ma urazil vobec lebo prd podla slovenskych slovnikov znamena NIC cize si ma nazval len NIČKOM :o) co je zaujimave pomenovanie lebo ja som NIEKTO
ked ja som prdko preco prdis stale ty ?
a zober svoju smradlavu uprdenu rit a chod do talentu s tvojim psom ako pise na birdzi
a este jedna vec slovenska akademia vied prima inteligentov na znovelizovanie slovnikov... urcite by si sa mal prihlasit aby doplnili vsetky slova ktore pouzivas... lebo nikto okrem teba nevie co znamenaju...
(a potom ze ludia nemaju radi homosexualou ked s spravaju tak ako ty )
ja neviem, v akom este žiješ a medzi akými ľudmi, ale mňa maju ľudia v okoli bydliska radi, až na prípad, keď som tu mal ešte na birdzi adresu a niekto mi doškrábal auto a vypustil pneumatiky na meďáku.........
a do SAV sa nekefuj, lebo ani nevieš čo to je za inštitúcia...............filip