Nazdar ludia. som z Ba, studujem na gymnazium ale momentalne rok studujem v USA. mam 17 rokov. nedavno som tu trochu spieval na jednej party a celkom sa to ludom pacilo a povedali mi ze mam hlas. myslim si ze maju pravdu, aj ked nie som niaky uzasny a asi
skús cover na YT, zdieľaj to všade.. prípadne ak máš prachy nazvyš, kúp si nato reklamu..
možno sa ti povie, že justin timberlake spieva furt to isté a bla bla ale v USA je ešte ťažšie sa presadiť ako u nás, predsa len, slovensko je hŕstka ľudí, ktorá sa dá rýchlo ovplyvniť, kdežto amerika je už trošku o niečom inom
ale každopádne, držím palce.. hlavne nájdi tých správnych ľudí, ktorí ti pomôžu
@nehenehe presne haj vraví mirka7 daj niečo na youtube... začni hrať na gitare a vymysli si nejaké texty predovšetkým si vyber hudobný štýl, ktorý chceš robiť a potom už len smelo do spievania Nič nie je na svete nemožné...
choď do tých trápnych súťaží xfactor či jak, ale musíš byť strašne atraktívny, a celkovo od hora po päty všetky módne trendy
alebo podľa mňa keby si bol úplne mega škaredý, tak by to tiež mohlo zabrať stavím sa, žeby z teba spravili obeť a všetci by sa čudovali že si atypický zvláštny, lebo nie si pekný a vieš spievať
@reym nemyslel som tym ze je lahke presadit sa. Myslel som ze napr. timberlake podla mna sa nemoze rovnat spevakom ako napr. bono alebo elton john, avsak aj tak ma uspech. proste tipycky mainstreamovy spevak chapes a urcite ani ja nemam hlas ako bono myslel som ze mozno dnes staci mat proste zvladnute veci okolo toho.
ach byt ja v USA, viem co by som spravila ... ale mojim cielom by nebolo byt slavna. znama a vsemi milovana ... tak v tomto ti neporadim
aj ked na druhej strane, v USA by som nechcela byt
@10 chápeš, ľudia chcú show, keď ich dokážeš baviť, budú ťa milovať.. toto bolo moc zjednodušene povedané..
musíš vedieť, čo chceš tvoriť, s kým to chceš tvoriť a pre koho to chceš tvoriť.. je dobré si to premyslieť
to čo počúvame my, zahraničné kapely, sú prevažne komerčiny.. tí, čo sa vyšvihli hore, lebo hrali to, čo chceli počúvať ostatní a to, začo im platili..
keď sa tam poobzeráš, získaš kontakty v tej komunite, dostaneš sa do undergroundu, zistíš, že je veľa kvalitných hudobníkov, o ktorých ale žiaľ svet nevie, nedokážu alebo nechcú sa presadiť, lebo nehrajú to, čo sa nepáči väčšine..
to isté platí ale všade avšak ak budeš makať na sebe a ukážeš individualitu, možno sa vyšvihneš taktiež je to ale otázka driny a veľa veľa času..
držím palce ale, v usa je veľmi veľa možností, nechci hneď príliš veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
na vsetko ostatne je tu mastercard
možno sa ti povie, že justin timberlake spieva furt to isté a bla bla ale v USA je ešte ťažšie sa presadiť ako u nás, predsa len, slovensko je hŕstka ľudí, ktorá sa dá rýchlo ovplyvniť, kdežto amerika je už trošku o niečom inom
ale každopádne, držím palce.. hlavne nájdi tých správnych ľudí, ktorí ti pomôžu
alebo podľa mňa keby si bol úplne mega škaredý, tak by to tiež mohlo zabrať stavím sa, žeby z teba spravili obeť a všetci by sa čudovali že si atypický zvláštny, lebo nie si pekný a vieš spievať
aj ked na druhej strane, v USA by som nechcela byt
musíš vedieť, čo chceš tvoriť, s kým to chceš tvoriť a pre koho to chceš tvoriť.. je dobré si to premyslieť
to čo počúvame my, zahraničné kapely, sú prevažne komerčiny.. tí, čo sa vyšvihli hore, lebo hrali to, čo chceli počúvať ostatní a to, začo im platili..
keď sa tam poobzeráš, získaš kontakty v tej komunite, dostaneš sa do undergroundu, zistíš, že je veľa kvalitných hudobníkov, o ktorých ale žiaľ svet nevie, nedokážu alebo nechcú sa presadiť, lebo nehrajú to, čo sa nepáči väčšine..
to isté platí ale všade avšak ak budeš makať na sebe a ukážeš individualitu, možno sa vyšvihneš taktiež je to ale otázka driny a veľa veľa času..
držím palce ale, v usa je veľmi veľa možností, nechci hneď príliš veľa