Čaute šušurky. Ja viem, že je to trápne ale tak kašlem na to. Trošku sa venujem spevu a rozmýšľam nad tým, že či reku mi to vôbec ide. Známi mi vravia, že áno ale tak radšej si vypočujem názor nezainteresovanej osoby. Spievam si len tak pre seba chcel by
Tvoji znami su bud hluci ako polena, alebo ti milosrdne klamu aby sa ta nedotkli.... na zaklade tejto ukazky by som rozhodne nevravel o speve... ale dobra sprava je, e spievat sa mozes naucit. Kazdy normalny clovek sa moze naucit spievat takze ak ta to bavi tak sa tomu venuj, najlepsie, ak ti to okolnosti dovoluju si pohladat nejakeho odbornikaco by ta v tomto viedol, pretoze sa obavam aj toho ze sam si moc nepomozes. Totiz ak toto je v tvojich ociach pocuvatelne, vies... ak nepocujes ze toto je zle, mal by si sa spojit s niekym kto ti povie kde robis chyby a naucit ta ako to ma zniet.
Zlá technika, ale tá sa dá profesionálnou pomocou vycibriť! máš super spodnú polohu hlasu, ale chcelo by to zapracovať na vyšších tónoch, pretože takto to znie tak monotónne ked chceš vážne spievať, nájdi su profesionála nech ti pomôže good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
hlas máš pekný...no tu len tak rozprávaš popracuj na SPEVE...ak budeš makať, tak to bude časom super
Pride mi to skor ako prednes poezie na hviezdoslavovom kubine
Bud je to otrasna pesnicka, alebo sa k sile tvojho hlasu absolutne nehodi
(Co to je za pesnicku? Neviem to zaradit vobec)