no ja si zvyknem spievat...hocikde..ked som len tak na ulici, v skole cez hodinu v aute...ked mam v hlave nejaku pesnicku, tak ziadne obmedzenia nepoznam
heh aj ja si spievam skoro stale...najcastejsie vo vlaku, ale to nie sama (...ludia ak by ste nahodou niekto raz cestovali zo snv do popradu alebo naopak a poculi divne zvuky...len si dajte hlasnejsie mp3/iPod alebo neviem aku dnesnu vymozenost
No aj ja si obcas zaspievam...a hocikedy, ked ma to prave "chiti" ..ale najcastejsie asi vazne v tej sprchce /najväcsia pravdepodobnost, ze ma tam nikto nepocuje/..len neznasam ak mi dlhu dobu "chodi po rozume" nejaka pesnicka..a ja si ju stale dookola pospevujem, a nedokazem prestat
hah tak ja spievam mojim milovaním spoluziakom doma rodicom ha tak vonku priebezne hahmno moju s toho dost nervi ale aj sa nasmeju lebo moj spev je hrozný ale to ako vazne hahha .... a co najradsej spievam tak ako kedy ale vdsinou tie sttare vychytavky tako mandarika darinka a podobne haha vedsinou to ide najviac na nervy hahahah ale ked mam naladu tak hlavne ska ska
ja si pri sprchovani a vysavani nespievam ked som bola mala a sprchovala sa vymyslala som si vlastne pesnicky o mackach a podobne teraz ne ale obcas si vyspevujem ked daco robim alebo si hmmkam ale skor si spievam ked si pustim pesnicku daku a spievam ja celkom rada spievam
Ja si takisto skoro stale spievam...sice niekedy spievam aj ked musim, ale to je vedlajsie... a najradsej si spievam, vsetko z coho viem slova alebo pesnicky s chytlavou melodiou....
no jasné všade lebo mám skoro stále slúchatká v ušiach...občas je moje vyvreskovanie počuť aj cez melodické tóny vysávača no a keď som sama doma tak ma občas počuť až do susedov...to keď nechám ja trtko otvorené okno
ja si spievam takmer vzdy a pri kazdej prilezistosti ale kamarati nevedia ocenit moj talent a vzdy ked sa chcem vyburit,zrusia ma tym ze je na danom mieste zla akustika :´(
Ja si spievam najma pri takych nudnejsich cinnostiach, ale aj ked to na mna pride, ale vacsinou to je len ked som osamote, alebo doma ...A je to nieco vesele, s dobrou melodiou alebo, slovenskym ci ceskym textom Peter Nagy & Robqo Kazik 4ewer
nikdy v zivote som si nespievala nahlas pesnicku iba z donutenia na hudobnej v skole nejaku blbost ked tak len v duchu pre seba,pripadny trapas z toho ak by ma niekto pocul v tom momente by som nezdolala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
miaaauaaau
A inac ano, prespievam denne tak dve hodiny, vacsinou v sprche a v izbe