Ahojte chcela by som sa spýtat či tu náhodou nie je niekto kto chodí alebo chodil na VŠMU do BA alebo na Akadémiu umeni v BB?...chcela by som si nabudúci rok dat prihlášku na spev len by ma zaujímalo že ako to tam chodí s príjmačkami a či by ma tam mohli
zapíš sa na konzervu.. existuje mimoriadna forma štúdia, alebo sa dohodni s niekým, kto konzervu má, že ťa to doučí. Ja som tiež chcela ísť, ale s klavírom, no to treba mať záber ako maturant na konzerve, takže neviem, ako so spevom. Alebo choď na DOD a povedia ti, ako na tom si
aha dikesky ...čiže sama by som to asi nezvládla čo? a myslíš že keby idem pripravená dobre tak ma možu vziat? či treba mat len znamosti.. ..som si aj myslela že bude treba bud nejakého sukromneho doučovatela čo ma bude pripravovat,alebo nejaku školu ešte...lenže ja mám za chvilu 20 čiže na konzervu asi tažko už teraz ...ale viem hrat aj na klavír,teda dávno som už nehrala ale hádam sa niečo za rok naučím.. a nevieš ako to tam je s tými hud. nastrojmi kolko toho treba zahrat alebo tak?.bo j asom z tých skušok mimo..na ich stránkach nič nie je..
na spev a na kavír som chodila 8 rokov,to som sa spolu učila som zabudla dodat ..lenže ja teraz chodím na vš preto sa pýtam na tie príjmačky či sa to bude dat aj popri škole na to pripravit,ak by ma vzali by som tuto nechala ..som si to neskoro uvedomila trochu..:/..tak ale ked niečo chceme mali by sme si íst za tým nech je to kedykolvek
@veronica6 Nie, s klavírom na VŠ už myslím nemáš nič. Kamarát chce ísť študovať spev na VŠ niekde do sveta, lenže zo zušky je to také ... skôr by som povedala, že nesplniteľné želanie.
No a čo, že budeš mať 20? Na konzervu chodia niektorí ľudia aj po tridsiatke. Ja ,na tvojom mieste, by som tam šla na prijímačky a môžeš si ju robiť aj popri tvojej výške, dá sa vybaviť individuálny plán. A tam sama zistíš o čom to je a či je to to, čo ťa bude skutočne baviť. Ale väčšina ľudí, čo je na konzerve, neľutuje.
Ja napr. ľutujem, že som ostala na gympli a nešla tam. Ale povedala som si, že ak ma nevezmú na VŠ tam kam chcem, tak určo pôjdem na konzervu.
Ale čo sa týka toho spevu, tak keď sa človek hlási na VŠ, mal by mať oveľa väčší záber ako absolvent zuš a spievať oveľa technickejšie. Takže... skús sa spýtať niekoho, kto tam chodil, príp. chodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
No a čo, že budeš mať 20? Na konzervu chodia niektorí ľudia aj po tridsiatke. Ja ,na tvojom mieste, by som tam šla na prijímačky a môžeš si ju robiť aj popri tvojej výške, dá sa vybaviť individuálny plán. A tam sama zistíš o čom to je a či je to to, čo ťa bude skutočne baviť. Ale väčšina ľudí, čo je na konzerve, neľutuje.
Ja napr. ľutujem, že som ostala na gympli a nešla tam. Ale povedala som si, že ak ma nevezmú na VŠ tam kam chcem, tak určo pôjdem na konzervu.
Ale čo sa týka toho spevu, tak keď sa človek hlási na VŠ, mal by mať oveľa väčší záber ako absolvent zuš a spievať oveľa technickejšie. Takže... skús sa spýtať niekoho, kto tam chodil, príp. chodí