Ahojte chcela by som sa spýtať či sa dá spevniť si postavu aj po "domácky" pravidelným cvičením bez navštevovania posilovne či fitka. Ďakujem za názory
Hej bude... nájdi si dobré cviky a máš to to isté... najlepšie formovanie postavy je s vlastnou váhou... nenapuchneš a vysekáš sa... takisto získaš aj silu
samozrejme....ja som si zadovážila činky a nemusím chodiť do posilky
plus na youtube máš kopu žien čo robia turtorialy na domáce cvičenia..kukni
a tiež beh velmi krásne spevní postavu ...nato ani činky nepotrebuješ
cvičenie s vlastnou váhou je najlepšia voľba, eliminuješ zranenie nesprávnym fyziologickým postavením pri cvičení vo fitku. Každý deň polhodinu a za mesiac vidíš veľkú zmenu.
Cvičením sa z tela vyplavujú toxíny takže je to prospešné pre telo viac ako len efekt pre oko.
cvičenie s vlastným telom sú napr. brušáky, príťahy, kliky, drepy a trochu gymnastiky pre naťahovanie posťahovaných šliach a úponov. Napr. takým mostíkom ako na ZŠ precvičíš viac ako 200 rôznych svalov chrbta.
Pred chvíľou som dobehal a ešte ma čakajú brušáky tak športu zdar
@h8u vo fitku by malo byť viac kardio vecí - pásov, bicyklov, steperov, bla bla bla a v posilňovňi by mala byť väčšia časť venovaná činkám, závažiam.. ale pochybujem že to tak niekde teraz reálne funguje, teraz už sa všetko volá fitko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
plus na youtube máš kopu žien čo robia turtorialy na domáce cvičenia..kukni
a tiež beh velmi krásne spevní postavu ...nato ani činky nepotrebuješ
Skus knizku posilnovna pre zeny
Inak ale ked sa donutis doma tak super, preco nie.. Pre mna je cvicit doma utrpenie neviem sa do toho dokopat, ale do fitka sa vzdy tesim (zatial)
Cvičením sa z tela vyplavujú toxíny takže je to prospešné pre telo viac ako len efekt pre oko.
cvičenie s vlastným telom sú napr. brušáky, príťahy, kliky, drepy a trochu gymnastiky pre naťahovanie posťahovaných šliach a úponov. Napr. takým mostíkom ako na ZŠ precvičíš viac ako 200 rôznych svalov chrbta.
Pred chvíľou som dobehal a ešte ma čakajú brušáky tak športu zdar