Zdravím vás
Hrám na gitare už dlhší čas, ide mi to, naozaj verte mi (kľudne prihodím nejaký link!) ale akosi nepoznám slovenské známe pesničky, ktoré by som mohol hrať medzi ľudmi. Resp. poznám, ale neviem ako sa volajú.
Nejaký linky na piesonky?
Hrať medzi ľudmi na nejakých zábavách? No ved nejaké tie klasiky od Elánu, IMT Smile, na Youtube je toho plno, je z čoho vyberať, alebo tvorba Joža Barinu ak si trúfaš.
Fuuha, kiežby som aj ja mala takú trpezlivosť naučiť sa gitarové sóla Ja hrám skôr na akustickej a dokážem zahrať len akordy (dokonca trochu aj tie ťažšie!) a trošku niečo vybrnkať Koľko hráš na gitaru? Naozaj sa mi páčilo to video, čo si sem hodil
posli aspon nejaky sweepy :3 ja tiez uz moc nepamatam taketo hram posledne 4 roky 90% death ale dakedy sme hravali kabatov(collorado, mala dama a pod) lucie, velmi rad som hral kryla alebo nohavicu pri ohniku, aj slize nejake pesnicky. ved je toho vela. a ked chces nieco menej zname, skus kybel maciek haha.
@lafiziq iba random poznam ich spevnik, tiez som potrebovala taky spevnik na všetko a kamarát mi tento vytlacil a odvtedy ho nosím vsade na akcie a hodí sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
BTW: Link
či to len tak randomne poznáš ich spevník
A ďakujem za pochvalu čo sa hrania týka, vážim si to