Chodila som na spev, dokonca som bola pravidelným úspešným účastníkom školskej Superstar. Ale doma si spievam stále...Ale páčia sa mi silné ženské hlasy a ten môj je taký jemný že dovidenia....
@trdelniiiq nahodou moja sestra ked bola mala tak mala istu dobu taky strasny konicek, ze cely den spievala co sa deje okolo az kym jej niekto strasne nevynadal uz xD
proste na stole je casopiiiiis babka vesia praaaadloooo, uz sa zacne vecerniceeeeek, lucka sa uuuuciiiii, asi sooom hladnaaaa
a toto robila proste nonstop xD a nechcela prestat
@willbebetter mozno to je trosku divna odpoved co ti tu dam, ale ja som tak zacala chodit do zboru do univerzitneho pastoracneho centra v bb, lebo, uprimne, tam nevyzaduju nejake super spevacke schopnosti a dost mi to pomohlo a vidim ze som sa zlepsila, i ked tie texty a pesnicky su niekedy kus zvlastne.
* áno. ale bez toho ´chodím na spev´
....vlastne úplne jeblé možnosti.. ako keby len tí čo chodili na spev mohli vedieť spievať.. čo takto možnosť áno, viem to aj bez toho aby som chodil na spev..alebo len čisto áno.. ?!? oh
takže za mňa len áno. spievam. a dokonca celkom obstojne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
proste na stole je casopiiiiis babka vesia praaaadloooo, uz sa zacne vecerniceeeeek, lucka sa uuuuciiiii, asi sooom hladnaaaa
a toto robila proste nonstop xD a nechcela prestat
....vlastne úplne jeblé možnosti.. ako keby len tí čo chodili na spev mohli vedieť spievať.. čo takto možnosť áno, viem to aj bez toho aby som chodil na spev..alebo len čisto áno.. ?!? oh
takže za mňa len áno. spievam. a dokonca celkom obstojne..