zajimali by ma vase nazori a tipy ci ako to bolo uvas hlavne baby ked ste sa chceli zacat malovat. akoze ocna linka , spirala,..... Mojich rodicov neviem resvedcit aby mi to dovolili. Viete poradit ? myslim ze ked uz mam 13 rokov mohli by mi to dovolit ..
ja som mala prvýkrát v živote na sebe špirálu v 13tich na vysvedčenie v 7.ročníku a nakoniec sa mi to zapáčilo a som si ju dávala len sem-tam a od 15-tky ju mám stále, keď idem do školy, do mesta,.. a linku si dávam len na vzácne príležitosti (a prvýkrát som ju mala asi pred 2 mesiacmi).. trvá mi to dosť dlho a potom si toho dám priveľa
jednoducho si ju daj vtedy, keď to rodičia nevidia a len slabo potom postupne môžeš pridávať a linku si nedávaj, to sa musíš najprv naučiť si ju dávať a tá je dosť výrazná, takže asi by si ju nezakryla..
Nemali s tým problém keďže som sa maľovať začala až v 15... aj to som si dala iba špirálu žiadne výstredné bludy na xichte ako dnešné dievčatká... čiže im ani nemalo čo vadiť
Ja som mala opacny problem. Moja mamka sa maluju kazdy den, a ked som mala 13/14 zacala mi kupovat spiraly a podobne aby som sa aspon trochu zacala malovat aspon do skoly. Ale mna to vtedy este otravovalo sa kazdy den malovat, a mamka preto bola smutna.
Do mna mama dlho hucala, nech sa namalujem, ze vyzeram strasne nikdy mi to nezakazovali, ja som skor dlho dlho nechcela. A doteraz casto beham po svete nenamalovana.. A zijem.
hm ja som zacinala tiez v 13tich ceruzkou a spiralou... ale to tak slabsie aby sa nepovedalo ale mama mala stale vyhrady ku makeupu a ma ich doteraz... oci si mozem malovat ale omietku si nemam davat ..... tak som k mojej dvojke - ceruzka-spirala pridala este aj linku a takto mi to staci
v 12 som bola v skole s vnutornou ocnou linkou na dolnom viecku vyzerala som hrozne, ale vsetci mi klamali ze je to super a to som spravila 2x ked som isla z domu a rodicia neboli doma.
od 13 som zacala nosit spiralu ale nebolo ju vidno...a asi od 15 tak normalnejsie uz...ale v 13 dlab na t
No neviem, ja som si v 14 začala nadávať špirálu, ale to len tak vzácne. Mama nebola ani s tým veľmi spokojná, to postupne si zvykala a nakoniec to už úplne rozdýchala. A v 15 som sa začala maľovať tak, že každý deň špirála. Myslím si, že dávať si linku je už dosť veľa. Aspoň v 13 určite. Aj ja som ju mala na očiach asi tak maximálne 3krát.
ja som začala v 12tich a žijem. čo sa týka začiatkov, u kamarátky ráno vždy som sa maľovala pretože doma protestovali a nepáčilo sa im to. prvý deň som tak proste došla domov, rodičia mi ponadávali no nič nezmohli tak sa na to potom vykašlali a zmierili sa s tým. trvalo to asi tak 3-4 mesiace...a to som si dávala kilo ceruzky aby so vyzerala čo najtemnejšie (už vtedy u mňa vládla gotika a metal) no potom som ubrala a začala som si dávať len tenké linky ceruzkou a špirálu ktoré mi po tých 3-4 mesiacoch kúpila mama (aj keď s poznámkami). s makeupom som začala v podstate pred rokom a pol. ale tiež ti ako odporúčam začni najprv len zo špirálou (klamala by som totižto keby poviem že som v tých 12tich s tými linkami vyzerala dobre) proste to nie je pekné keď sa už tak skoro maľuješ z vlastnej skúsenosti ti vravím že nikam sa neponáhlaj, všetko má svoj čas
ja mám pocit že keď som bola mladšia maľovala som sa omnoho viac a teraz z roka na rok uľavujem a tak v 90% prípadov chodím po svete nenamaľovaná a je mi to akosi jedno... neviem kedy som začala ale na tvojom mieste by som ešte trochu počkala s tým
Ja používam len trošilililinku riasenky tak, aby boli riasy len trošku zvýraznené ale nie zlepené ani hrudkovaté a aby na nich nebola čierna vrstva (to už beriem - ZLEPENÉ a nepáči sa mi to. ) Linku len tekutú. Oboje len niekedy a od 14tich. Nepotrebujem byť za každú cenu zmachlená jak mapa. Je to FUJ.
Ak sa strašne strašne chceš maľovať a rodičia ti to nedovolia tak si kúp len riasenku a maľuj si ňou oči úplne slabučko. Tvoji rodičia si to možno ani nevšimnú a pomaly budeš pridávať jemnú linku tak si na to zvyknú a možno ich ani nenapadne .
A dávaj bacha aby si nemala riasenku všade pod očami.
Ak sa budeš maľovať hneď príliš, tak si na teba zvyknú ako na pandu a potom budeš nenamaľovaná vyzerať ako jazerná príšera. Preto sa maľuj slabučko slabučko ...
Mne mama nechcela dovoliť sa maľovať. Ale oco vždy povedal : "Veď nech si dá trošíčka..." a ja :" Ale mama zakázala..." oco : "Ale si daj len nevyzeraj ako panda " a mama stále nesúhlasí, len už mi nenadáva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale aby som nebola sprostá, čo ja viem, skús najprv len tak jemnučko špirálu si dať..
jednoducho si ju daj vtedy, keď to rodičia nevidia a len slabo potom postupne môžeš pridávať a linku si nedávaj, to sa musíš najprv naučiť si ju dávať a tá je dosť výrazná, takže asi by si ju nezakryla..
moja sestra má 13 a keď sa namaľuje, je to strašné. počkaj si radšej
od 13 som zacala nosit spiralu ale nebolo ju vidno...a asi od 15 tak normalnejsie uz...ale v 13 dlab na t
a k tebe- nič by som ti nedovolila ,možno balzám na hubu kt. bude trošku zafarbený
Nedokážu mi do toho niečo povedať,nedokážu ma ovplyvniť,nedokážu so mnou pohnúť...
Takže neporadím...
Rozhodne je to ale tvoja vec.
Ja používam len trošilililinku riasenky tak, aby boli riasy len trošku zvýraznené ale nie zlepené ani hrudkovaté a aby na nich nebola čierna vrstva (to už beriem - ZLEPENÉ a nepáči sa mi to. ) Linku len tekutú. Oboje len niekedy a od 14tich. Nepotrebujem byť za každú cenu zmachlená jak mapa. Je to FUJ.
Ak sa strašne strašne chceš maľovať a rodičia ti to nedovolia tak si kúp len riasenku a maľuj si ňou oči úplne slabučko. Tvoji rodičia si to možno ani nevšimnú a pomaly budeš pridávať jemnú linku tak si na to zvyknú a možno ich ani nenapadne .
A dávaj bacha aby si nemala riasenku všade pod očami.
Ak sa budeš maľovať hneď príliš, tak si na teba zvyknú ako na pandu a potom budeš nenamaľovaná vyzerať ako jazerná príšera. Preto sa maľuj slabučko slabučko ...
Mne mama nechcela dovoliť sa maľovať. Ale oco vždy povedal : "Veď nech si dá trošíčka..." a ja :" Ale mama zakázala..." oco : "Ale si daj len nevyzeraj ako panda " a mama stále nesúhlasí, len už mi nenadáva