Dozvedela som sa od kamoša, že spí bez vankúša ... zarazilo ma to, tak sa chcem opýtať, ako spíte vy ... bez či s vankúšom pod hlavou ? ... keď bez, spí sa vám dobre ?
ja mám 3 vankúše jeden veľký, jeden menší pod ním, ale ten je v podstate len taká rovná placka, a potom ešte jeden maličký, ktorý je už vyležaný, má v strede takú priehlbinku, kam mi akurát pasuje hlava, takže spí sa mi super
ale inak to že niekto spí bez vankúša nie je nič zvláštne, ortopédi to maximálne odporúčajú hlavne pri bolestiach chrbtice, telo by totiž malo byť v jednej rovine. keď som ja mala problémy s krížami, dokonca mi povedal, že by som mala spať na zemi alebo teda na čo najtvrdšej podložke...
takze, moja postel v oblasti hlavy toho ma vela co by sa dalo nazvat vankusom ja som tam doslova vbity mam tam jeden niekedy aj dva velke vankuse, potom min. 2 male vankusiky, mam tu aj valec, dalej tu mam taku cicu a este si tu dakedy ponachadzam aj oblecenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale inak to že niekto spí bez vankúša nie je nič zvláštne, ortopédi to maximálne odporúčajú hlavne pri bolestiach chrbtice, telo by totiž malo byť v jednej rovine. keď som ja mala problémy s krížami, dokonca mi povedal, že by som mala spať na zemi alebo teda na čo najtvrdšej podložke...
takže zas tak šokujúci objav to nie je
Ak nie je dostatočná hrúbka vankúšov pod mojou hlavou tak si dám pod hlavu aj roh paplóna ... A často si veľký vankúš zložím napoly, aby bol vyšší