milujem ponožky neznášam mať bosé nohy, nepáči sa mi ten pocit stúpať po okydanej/mokrej/zaprášenej a neviem akej podlahe, všetko sa to na nohy chytá a fakt nechutné to je v ponožkách spím furt ked sa dá, hlavne v takých teplučkých, mám háklivé nohy raz spím bez nich a už prechladnem samozrejme občas je moc horúco napríklad v lete, tak si ich nedám, ale inak aj v lete bežne cez den ponožky, hlavne hrubé také tie ňuňu, tie mi strašne dobre na nohy robia
Občas sa mi podarí v nich zaspať, ale už som sa naučil vyzuť si ich nohami tak, že sa v podstate ani nepohnem. Iba prstami na ľavej chytím ponožku pravej nohy a dám dole. To isté na druhej a možem kľudne spať Robím tak aj priateľke. "Jeduje sa", keď ju vyzujem cez deň
@gnomeslayer ale nie hneď napríklad ked človek varí kadečo pofrka alebo popadá na zem a potom po tom chodiť lebo utierať budeš až po varení.... alebo ak má domáce zviera a uťapká ti ju špinavými labkami zas existuju aj papuče ale tie nemám moc rada nechce sa mi furt vyzúvať a obúvať a neustále aj tak zabúdam si ich obuť
V zime som na intraku zvykla este aj v bunde spavat, tam neexistovalo vykurovacie obdobie.. Teraz v ponozkach uz len ked som chora alebo ked je fakt velka zima.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov