Ak by ste si mali vybrať, splnili by ste si svoje sny a boli by ste šťastní, že ste v živote dosiahli to čo ste chceli alebo by ste radšej splnili sny iným ľuďom (čím by ste ich spravili šťastnými) ale tie vaše sny by ostali navždy nesplnené?
Ved sa riadim- snívam o svete bez vojnových konfliktov, kde sa namiesto budovania impérií budujú dobré životné podmienky pre širokú verejnosť. Splnenín môjho sna by som spravil šťastnými mnohých dalších.
Tak závisí čo za sen by to bolo. Keby že ja mám sen stať sa celosvetovo slávnou a najlepšia kamarátka napríklad ísť na koncert nejakej kapely, tak asi to, čo je pravdepodobnejšie a čo skôr príde.
Ale keby že si mám vybrať len jedno, tak jasné, že si chcem splniť svoje sny. Každý žijeme za seba
pokiaľ je to myslené tak, žeby som mala žiť podľa niekoho iného, tak to určite nie, to len podľa seba, ale pokiaľ plniť sny druhým v zmysle pomáhať, tak to už áno
@majmarad ale ak si prijal ľudské JA, nie si teraz natoľko iný než predtým, že to spôsobilo rozkol v tvojej osobnosti, ktorý mohol spôsobiť aj nepochopenie autora fóra?
@majmarad skôr by som povedala, že existuje absolútna pravda a ľudia ju svojími nedokonalými zmyslami nie sú schopný zachytiť, ale to je jedno lebo mi už môj triumf nevezmeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale keby že si mám vybrať len jedno, tak jasné, že si chcem splniť svoje sny. Každý žijeme za seba