Ahojte, v septembri mam zápis na VŠ avšak budem odcestovana, takže sa na ňom nebudem môcť zúčastniť. Chcem dať kamarátke splnomocnenie na to, aby ma mohla na VŠ zapísať, aj som si na internete našla vzor, avšak neviem, ci ma byt toto splnomocnenie overené
Práveže nemám, keby tam je tak mi je to jasné ale pýtam sa preto, lebo napríklad aj maturitné vysvedčenie keď som posielala tak som ho musela mať potvrdené od notára a ten to potvrdil iba pečiatkou na druhu stranu papiera.
Moreee, ved som skúšala už dvadsať krát volať na fakultu ale keď majú problém zdvihnúť počas školského roka tak cez prázdniny to bude ešte horšie, preto som sa spýtala aj tu, ci s tým náhodou nemá niekto z vás skúsenosť
Chodím na UKF do Nitry a niekde som sa dočítala ze netreba ani splnomocnenie, inde zas ze stačí splnomocnenie bez overenia od notára a niekto zas píše že treba mať overené od notára, ale konkrétne o UKF som sa nedozvedel ako to tam prebieha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov