a čo chceš viac ako že ti to všetci vravia? že ti vravia že si veľmi pekná? mne nikdy nikto nepovedal že som veľmi pekný. nestačí ti toto ako dôkaz?
ako to chceš meniť? prefarbiť si vlasy, ísť na plastiku? myslíš si že ti to za to stojí, keď ti všetci vravia že si pekná?
veď sa teš z toho.
toto fakt nechápem, aj ja mám spolužiačky a môžeš im 100x povedať že sú krásne, myslieť to úprimne, aj naozaj byť o tom presvedčený a aj tak si myslia svoje. ale tak chápem, ked ich pochváli quasimodo tak neriešia...
Ja nechcem nicit iluzie ale do ze je niekto pekny/a mu hovori kazdy kto ho ma rad bez ohladu ci je to pravda alebo nie.
Ak so sebou niesi spokojna tak sa musis v niecom zlepsit. Nefunguje to tak ze doteraz som nebola a odteraz som aj ked sa nic nezmenilo.
choď do nemocnice na onkologické oddelenie a potom spoznáš pravdu, ti čo tam ležia všetci do jedného čoskoro zomrú...
zmysel života nie je o kráse, ten si musí nájsť v sebe každý sám, nie je na to návod a nedá sa to ani prikázať, alebo kúpiť...
hľadaj....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ako to chceš meniť? prefarbiť si vlasy, ísť na plastiku? myslíš si že ti to za to stojí, keď ti všetci vravia že si pekná?
veď sa teš z toho.
toto fakt nechápem, aj ja mám spolužiačky a môžeš im 100x povedať že sú krásne, myslieť to úprimne, aj naozaj byť o tom presvedčený a aj tak si myslia svoje. ale tak chápem, ked ich pochváli quasimodo tak neriešia...
Ak so sebou niesi spokojna tak sa musis v niecom zlepsit. Nefunguje to tak ze doteraz som nebola a odteraz som aj ked sa nic nezmenilo.
zmysel života nie je o kráse, ten si musí nájsť v sebe každý sám, nie je na to návod a nedá sa to ani prikázať, alebo kúpiť...
hľadaj....