Závisí, čo chcete hrať, či už niečo zložitejšie alebo jednoduchšie alebo niečo na štýl klasických monopoly, dostihy a podobne. Z tých jednoduchších sa aspoň nám doma ľúbil napr. Tikal alebo Dominion, kde sa treba o niečo viac učiť, tak napr. Age of Empires. Je toho veľa a, samozrejme, tieto hry nie sú pre každého.
Osadnici su super!!!
My sme zvykli hravat s priatelovymi rodičmi na dovolenke hlavne karty, potom monopoly a clovece nezlob se a chceli sme aj scrabble, ale to nikdy nedopadne dobre, lebo sa vzdy ofucim sme isli na hory a cely cas nam prsalo, tak sme drtli hry stale, ale mile to bolo
Ten Dixit, čo ygor písal, ten odporúčam tiež. Síce sa to relatívne rýchlo obohrá, ale zasmejete sa pri tých rôznych myšlienkových pochodoch + je to jednoduché.
Party Alias -velka stavka ...tam je aj uloha,ze vymodeluj z plasteliny, ale ja by som zvladla vymodelovat tak maximalne nieco v tvare gule to je pre vacsich machrov
aa este dobry je celkom aj BANG
a potom taka hra, ale neviem ako sa to vola- tiez je kartova a treba sa dopatrat k tomu, kto vrazdil, kde a cim (ak niekto viete co myslim, poradte nazov )
Z vlastnej skúsenosti ti neodporúčam vyhadzovať peniaze na spoločenské hry, pretože ich s tebou nikto nebude chcieť hrať. Smutný osud nás, hrychtivých bytostí...
@22@24 neviem či to je to ale tuším sa to volá čierne historky alebo tak nejako a musíte tam uhádnuť v podstate nejaký zločin - vraždu, podľa nejakej nápovedy.... je to celkom dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nepoznate to niekto?
amater
Kto si chce zahrať dostihy ? dlho som to nehral a to je TOP ! teda ešte kto ich má ? :/
fuuuj!
Osadníci!
Dixit!
Skulls and Roses!
A nehrajte Game of Thrones. Teda ak nechcete prísť o dobré vzťahy v rodine.
My sme zvykli hravat s priatelovymi rodičmi na dovolenke hlavne karty, potom monopoly a clovece nezlob se a chceli sme aj scrabble, ale to nikdy nedopadne dobre, lebo sa vzdy ofucim sme isli na hory a cely cas nam prsalo, tak sme drtli hry stale, ale mile to bolo
aa este dobry je celkom aj BANG
a potom taka hra, ale neviem ako sa to vola- tiez je kartova a treba sa dopatrat k tomu, kto vrazdil, kde a cim (ak niekto viete co myslim, poradte nazov )