Takže, študujem na osemročnom gymnáziu a už si máme vybrať semináre(voliteľné predmety) na budúci rok.Na výber tam je aj spoločenskovedný seminár. Chcela by som sa opýtať či má niekto s týmto seminárom skúsenosť.Prosím napíšte čo sa tam preberá aká je náp
je to v podstate Nauka o spolocnosti... preberali sme filozofiu, politologiu, psychologiu, proste maturitne otazky.. a boli sme sa pozriet na pojednavani na sude, bola tam jedna zena co chcela jedneho chlapa a tvrdila ze ho nepozna a ze ju sexualne obtazuje.. strasna sranda to bola
jj tak ako v @1 ...my sme tam preberali to isté..a teda ešte aj sociológiu a ekonómiu ..a dáke písomočky a maturitné otázky sme nevedeli (ale potom sme sa k nim potajme dostali ..iba sme dostali také prílohy, ktoré boli súčasťou otázok a tie sme si vypracovávali a pri skúšaní to tiež dával profesor..to bolo vsio
no tak ako v @1 ale zial najviac tam je aspon u nas prave tej filozofie, ktora je v realnom zivote z toho vsetkeho asi tak najmenej vyuzitelna, jeden rok som ju mala a potom som si zmenila na matiku lebo som usudila, ze ked nechcem ist na pravo, v podstate mi to nikam netreba, ani na prijmacky ani nic, mozno tak este na vseobecny prehlad no a ak mas k tomu vztah samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme