Ahoj baby, neviete prosím vás o nejakej agentúre ktorá sprostredkuváva spoločníčky, ale originál spoločníčky, napríklad na akcie a podobne, nie prostitútky, ktoré sú často nazývaná spoločníčkami. Rada by som robili normálnu spoločníčku(nie štetku) ale je
spolocnicka je len pekny nazov ktory prachaty chlap by potreboval zensku platit, za to, ze s nim sa bude vypravat ? takto radsej, ktory ZDRAVY chlap.. takto je to viac dobre
@n0win0u čo si nevidel Pretty Woman? Tam máš takú ukážku
(ale ako seriózna odpoveď: nehorázny idiot, s ktorým sa nechce baviť ani jeho cvokár/ neschopný a škaredý čo potirebuje, aby s ním dakto šiel napr. na ples
...V KE tak jedna caja chodi s jednym typkom co je na kripl kare do podnikov...
Len sa pri nom moce a on jej kupuje drinky.. Ked sa typek rozhodne ist domov, proste jej da kesh za to, ze s nim travila vecer a obaja si idu po svojom...
No a jedna caja tak sprostredkuvala taketo spolocnicky, no zisitla, ze to velmi na svk nejde
Teraz robi to iste ale sporstredkuva kurvy a takych chlapcekov kurvosov
...A vraj je vo vaticke
...O nic sa nestara, len potom zinkasuje nejaky podiel od svojich "zamestnancov"
spoločníčky??? tiež mi prednedávnom prišla ponuka robiť spoločníčku za 1500e na mesiac...ale na tvojom mieste by som si dala pokoj...nič pod pojmom spoločníčka nehľadaj...zameraj sa skôr na hostessing, kde budeš pozvaná na normálny pohovor a over si agentúru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(ale ako seriózna odpoveď: nehorázny idiot, s ktorým sa nechce baviť ani jeho cvokár/ neschopný a škaredý čo potirebuje, aby s ním dakto šiel napr. na ples
spoločničku možeš robiť nemeckym dochodkynam ktore nemaju s kym nakupovať.
Len sa pri nom moce a on jej kupuje drinky.. Ked sa typek rozhodne ist domov, proste jej da kesh za to, ze s nim travila vecer a obaja si idu po svojom...
No a jedna caja tak sprostredkuvala taketo spolocnicky, no zisitla, ze to velmi na svk nejde
Teraz robi to iste ale sporstredkuva kurvy a takych chlapcekov kurvosov
...A vraj je vo vaticke
...O nic sa nestara, len potom zinkasuje nejaky podiel od svojich "zamestnancov"