zlatko ty wies moj nazor na tuto temu ze sa mi to tunepaci v meste ani na dedine ani v tomto storoci ani v tomto swete ale aspon sme spolu a zvaldneme to najviac neznasma NESPRAWODLIVOST FALOS KLAMSTVO PODJEBAWANIE FUJ ((((((((((
@1 - presne niečo na ten spôsob som chcel napísať. Ako raz kamarát povedal - ja ani nechcem mať deti ! Na otázku prečo ? odpovedal jasne - pozri sa na dnešné deti - chalani rad radom feťáci, len chodia a robia zlotu, všetko rozbíjajú, v škole sa bijú v kuse, a rodičom odvrávajú. Také niečo mám chcieť ? A baby - ešte horšie - väčšina sa už len všade kurví, a so slušnosťou to tiež nevyhrali. A mal z časti velkú pravdu tiež sa tak trochu bojím toho, čo budem mať jedného dňa za potomkov...
hned ako mi padla otázka do oka vedel som že tu plno ludí bude vyplakávať nad tým že sme v morálnom bahne...kde prosím vás? to tu bolo vždy, vždy to aj bude. ja vidím jednoznačne zlepšenie života vo všetkých sférach, máme obrovské práva, možnosti-ktoré si ale mnohí ani nevážime. ale to je už o inom. každý vývoj má svoje negatíva a pozitíva. u mňa jednoznačne prevládajú pozitíva vo všetkých smeroch, v kvalite života, zabezpečení hmotných statkov, občianskych a ludských právach atd. atd. A že je vela hajzlov, arogantných idiotov, nafúkaných sebcov? no ako keby nidky pred tým neboli, že?
a ešte doplním... máme takú spoločnosť akú sme si spravili, akú si tvoríme...tak skôr než budete vyplakávať jak je to na hovno si uvedomte že za to môžete aj vy, takže skôr plačte nad sebou, že dopúštate aby sa dialo čo nechcete. lenže vyplakávať nad tým jak je to na prd je lahšie ako niečo urobiť, že?
Súhlas ... Ja by som síce nezdôrazňoval tie pozitíva až tak markantne akoby sme žili v idylke, ale už ma to kecanie o tom ako je spoločnosť morálne na dne v tejto dobe serie
@13 - ja nevyplakávam. Ja som reagoval na tému, a napísal som na to môj názor. že ty máš iný ti nikto neberie. Bodaj by si mal pravdu môj názor vychádza z jednoduchého porovnania. Obdobie ked som mal ja 15, a potom sa pozriem na to, čo robia dneska deti čo majú 15. A to mi stačí na to, aby som si vytvoril svoje názory na túto tému...hawk
@19 a ja som pre zmenu vôbec na teba nereagoval lebo tvoj príspevok som ani nečítal ale ked už tak...dnešné decká sa mi zdajú v základe úplne také isté ako boli vtedy ked som bol ja v ich veku. Každá generácia sa tej pred tým zdá drzejšia, arogantnejšia...ale akú si ju vychovali, takú majú
Ja na jednej strane vidím pozitívum v takej dravosti, dieťa sa naučí povedať svoj názor bez ohľadu na okolie, nebojí sa "otvoriť si hubu". Ide ale o to aby sa naučilo iný názor aj prijať, akceptovať pravidlá, riadiť sa nimi v rámci svojej vôle a rohodovania. a to že tam väčšina rodičov zlyháva vo výchove je hlavne vina samotných rodičov. A potom sa sťažujú aké majú hnusné deti
a ja ti tvoj názor neberiem máš svoj pohlad, ovplyvnení svojím okolím, svojím životom, tak ako každý iný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Súhlas ... Ja by som síce nezdôrazňoval tie pozitíva až tak markantne akoby sme žili v idylke, ale už ma to kecanie o tom ako je spoločnosť morálne na dne v tejto dobe serie
Vystihol si to
Ja na jednej strane vidím pozitívum v takej dravosti, dieťa sa naučí povedať svoj názor bez ohľadu na okolie, nebojí sa "otvoriť si hubu". Ide ale o to aby sa naučilo iný názor aj prijať, akceptovať pravidlá, riadiť sa nimi v rámci svojej vôle a rohodovania. a to že tam väčšina rodičov zlyháva vo výchove je hlavne vina samotných rodičov. A potom sa sťažujú aké majú hnusné deti
a ja ti tvoj názor neberiem máš svoj pohlad, ovplyvnení svojím okolím, svojím životom, tak ako každý iný