v pripade potreby a citenia ze moj ununquadiovy privlastok je moc dlhy na precitanie sa moze zmenit, ze... (este o tom ani len neuvazujem, to len taka...otazka do pleena)
neee ja nesom susenymjablko... ja som susenejablko...
N-susenejablko
G-susenejablka
D-susenejaablkovi
A-susenejablko
L-susenejablkovi
I-susenejablkom
viem, trosku to nesedi a viem ze vymyslam hovadiny ale normalne mi to vadi (taktiez ked niekto napise Susenejablko (tu na Birdzi vo fore pise vsetkych nicky s velkym pismenom... )
S radostou vam oznamujem, ze nas spolok uz ma 20 clenov 20. clenom sa stala galiova Galinka (gratulujem) Takze vyhlasujem sutaz, kto sa stane 100. clenom nasho spolku ziska specialne prekvapenie Samozrejme ostatni tiez nevyjdu naprazdno, pridajte sa, neolutujete aj BIRDZ je v nasom spolku
Nešibe, máš tam s k a d m i o v á a zwejka hovorí, že tam má byť: s k a n d i o v á (skandium, Sc viď » people.ksp.sk/~yoyo/prvky/prv... Nič sa nestalo
Áno, áno... aj mne to tak pripadalo... Teda hlavne perverzne... Zastávam sa Tvojho mužského pohlavia a pri tom ani nemám 100%-nú istotu, že to pohlavie je mužské...
ludia tak toto bol vazne pekny napad ...a kedze prechovavam odpor k cislu 88 tak si dovolujem pridat koment cislo 89 aby som mohla zaspat s mzslienkov ze tu neni 88 komentov
Aj ja chcem byť dačo, ale až ako 100tý člen! Takže dovtedy členstvo odmietam a keď už budete evidovať 99 členov tak ma ihneď zaregiastrujte! A prvok mi dajte hocijaký, chémiu som moc nemal rád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
Hmm... Stova mám rada, tak som mu meno napísala ako Stovko, nie ako Ice_Stovo... Kompóty mám tiež rada, tak si hádam môžem dovoliť malý exces...
Teraz mi napadlo... Plubum je fasa slovo... Ale predstav si meno... oloveny kompot
Tak si to rozmysli
ale v podstate budem stastna za hocico
takze teda dakujem moc
Hmm... tak povedz si... Mne osobne by sa viac pacilo oloveny... ale ak chces byt plumbumovy, tak povedz. Nie, ze budes nespokojna...
Neplatí. Ale ak by si veľmi chcela, tak môžeš... pekným úsmevom, samozrejme.
Inak... na Teba som myslela... Tebe by naša databáza odporúčala gálium. Ale to je len návrh...
No, zoznam členov je na mojej webke. Keďže som zakladateľ.
Ale tento zoznam sa nachádza napr. aj na webke chaveza alebo Ice_Stova
Zemina je najlepšia, keď je dusíkatá. Ale samozrejme, že budeš calciová, keď si to praješ.
Ďakujem
Keby taký prvok existoval, nie je problém.
Súhlasím so susenymjablkom.
N-susenejablko
G-susenejablka
D-susenejaablkovi
A-susenejablko
L-susenejablkovi
I-susenejablkom
viem, trosku to nesedi a viem ze vymyslam hovadiny ale normalne mi to vadi (taktiez ked niekto napise Susenejablko (tu na Birdzi vo fore pise vsetkych nicky s velkym pismenom... )
Presne, stačí si vybrať.
please wait, your order is being proceed....
Do paže... veď ja to neviem ani prečítať... Idem ešte raz...
Nevieme to prečítať... preto sme sa rozhodli, že ti umožníme členstvo v našom klube... Ale kto to prečíta, dostane odmenu... Ale ty sa nerátaš!
no som mierne poteseny tym uznanim do PUB aj ked mi to akoze vobec nic nehovori a to neni 117 prvok toje skratka vymyslene pomenovanie co sa mi paci
A čo to pomenovanie znamená? To by ma teda fakt zaujímalo...
len tak akoze,a nebola by lepsia ytriová Insomnya?namiesto ytriový..
Nie, určite by to tak lepšie nebolo, nakoľko Insomnya je mužského pohlavia.
Ďakujem Desiree, že sa zastala môjho pohlavia
Nemáš začo... Zastala som sa Tvojho pohlavia... Príde mi to také... zvlaštno-vtipné...
Môžeš.
Áno, áno... aj mne to tak pripadalo... Teda hlavne perverzne... Zastávam sa Tvojho mužského pohlavia a pri tom ani nemám 100%-nú istotu, že to pohlavie je mužské...
Hmmm... Taká dobrá téma to bola, kým sa to nezperverzovalo...
Nemusíš ich dávať do fotoalbumu. Stačí, keď mi ich pošleš... A tak nechajme tuto tému témou a napíš mi tajnú správu...
ď
Ono by to skôr malo byť kryptónový... Či chceš byť kryptónsky? Ale to znie skoro ako krypelský... Ale ako chceš.
Mohol by som ho teda dostať?
To ešte neviem, ale nikomu to nehovor...
Ale čo by sa ti nič nehodilo... A čo také lawrencium?
To si netreba všímať... Si predstav, že s ňou musím byť každý deň v škole 7 hodín... Horor!
PS: Zvieracia kazajka a nahubok pomozu
Toto keby počula... chúďa...
Ako veľmi chceš byť kurčatovium?
Treponemu poznám, môžem s ňou hodiť reč.
Platina je moja.
A pozriem sa, či je draslík voľný.
Zaujímavá požiadavka... Ale treba to prediskutovať...
Je. Idem na to.
Už som ťa napísala ako kryptónskeho, ale idem to zmeniť.
A nz