Ahojte,
mám menší problém. Sme na izbe dve. Avšak pred nedávnom som zistila, že ona a jej frajer mi spávajú v posteli (s*x - hlava nehlava) a rozmýšľam, ako to riešiť. Hnusí sa mi to, pretože nerešpektuje moje veci a nechápem ako si to môže dovoliť...
fu, no neviem nejaku konstruktivnu radu... ako toto moze clovek robit pici? ? ? nvm, skus este raz nejako rozumne, potichu, ze preco to vlastne robi a ci by to prosim mohla prestat robit, ze mas rada svoj osobny priestor...
ak to neprestane robit tak proste musis byt asertivna - daj jej ochutnat vlastnu medicinu! normalne, zacni dacim malym, viditelne sa jej povalaj po posteli, oblec si jej tricko alebo co ja viem, pouzi jej hreben... posledna instancia je vykakat sa jej na postel, to b mohlo zabrat
Niektorí ľudia nemajú ani kúsok chochmesu. U mňa tiež prespával frajer, ale spali sme iba na mojej posteli a obliekla som mu vlastné posteľné prádlo, v živote by som si nedovolila sa ani len dotknúť postele mojej spolubývajúcej Ak sa s ňou nedá rozumne dohodnúť, ošťala by som jej posteľ a keby sa na to sťažovala, tak by som jej povedala, že to je rovnako zlé ako keď oni s frajerom púšťajú svoje telesné tekutiny na tú tvoju.
je nelegalne aby tam prespavala dalsia osoba okrem teba a jej. ries to potom takym sposobom ked sa to deje takto. za to ju mozu vyhodit z intraku. pokial nevie normalne sa spravat a aj po niekolko pripomienkach stale to iste...riesil by som to takto.
fuuj to je nechutné :/ ale súhlasím s @10 alebo aj s @3 , ak máš na to gule, aspoň by som jej to nechala poriadne pocítiť..normálne sa vyváľaj v jej posteli, najlepšie keď budeš poriadne upotená..a nezabudni nechať zopár vlasov na pamiatku začni používať jej hrebeň, kozmetiku..a keď sa ťa opýta tak jej povedz na drzovku niečo v zmysle.."intrákového sesterstva", veď čo je tvoje, to je moje, nie?
boze fuj... daj jej ultimatum.... ze nehc sa nikdy viac nedotkne tvojej postele a tvojich vecí, ze si nemoze vláčiť frajera k vám do izby a ak to poruší tak že ju budeš hlásiť správe intráku ako bolo v @10 a spraveno v @11
Až by už nič nepomohlo, tak skús normálne pred tvojim odchodom do matracu napichať špendlíky, ale veľa špendlíkov, fest veľa ...myslím, že až to tam znovu vyskúšajú, tak raz a navždy to tam už nebudú chcieť mať, jedine, že by boli vyznávači sada-masa
@magick55 hej pisem nech spravi to iste, lebo k je niekto tak nekonecne retardovany, kedze autorka pise zee skusila uz vsetko, tak mi pride ze to dotycna nepochopi inak nez razne
@ssnehulienka ale pricip chapes? vypustaju jej do postele sekrety pot a neviem co este,a radis jej nech sa este vyvala v tej druhej posteli jednak je to nechutne aj z pohladu tuto stazovatelky a jednak, myslis si ze tej druhej to bude vadit ked do teraz nemala problem byt v inej posteli?
@magick55 chapem to tak, ze toto je posledna instancia a skusala prostriedky, na ktore by reagoval normalne zmyslajuci clovek, ako dohovor, vyhrazky vyhazovom etc. jedna moznost je ze ma fakt nulove hygienicke navyky a bude si uzivat cudzie tekutiny vo svojej posteli, druha moznost ale je ze jej to bude velmi vadit, sak koniec koncov mozno nechce zabordelovat vlastnu psotel tak lezie do druhej. s ludmi, s ktorymi sa neda rozumne proste musis vyskusat dostat sa do ich hlavy aby si pochopil to divne zmyslanie... niekedy si proste clovek neuvedomuje ake hnusne to musi byt pre toho druheho. Ja som mala na intri spoluziaka, co sa k nam furt pozyval na navstevy, nevyzuval sa a par krat si mi dokonca lahol do postele a som na to celkom citliva, tak som ku nemu zacala neohlasene chodit dost casto a problem zmizol.
Naši do jej kávy preháňadlo a frajer na dlhšie nepríde... Skus si dat do postele špendlíky s hlavičkou... A zakry ich paplónon... Nasyp svrbivy prášok.... Skus presunúť skriňu a o hradiť tvoju posteľ od jej.... Keď nepomôže skus zámok na skriňu... Alebo ohradenie s el prúdom... To namotaj okolo matracu a zapni prúd a daj na to perinu... A keď nepomôže tak to povedz správcovi a zmeň spolubývajúcu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
fu, no neviem nejaku konstruktivnu radu... ako toto moze clovek robit pici? ? ? nvm, skus este raz nejako rozumne, potichu, ze preco to vlastne robi a ci by to prosim mohla prestat robit, ze mas rada svoj osobny priestor...
ak to neprestane robit tak proste musis byt asertivna - daj jej ochutnat vlastnu medicinu! normalne, zacni dacim malym, viditelne sa jej povalaj po posteli, oblec si jej tricko alebo co ja viem, pouzi jej hreben... posledna instancia je vykakat sa jej na postel, to b mohlo zabrat
no normalne som z toho nervozna ze taki ludia su
To sa ti tam potiia na tvojej posteli a ty na nej potom spis ? Nechutne .
No kebyze som to ja a reci nepomozu tak uz leti nabytok jej smerom.
Ziadaj zmenu izby alebo spolubyvajucej.
Nesmejem sa, ja by som vypenil od hnevu už