Študovala som v BB, chodila som domov len raz za čas, alr nikdy som sa necítila sama. Hlavne vďaka spolubývajúcej, s ktorou som hneď prvý deň, čo sme sa poznali prekecala celú noc...a spolužiakov som mala tiež super
Mám 15 spolužiakov, a z toho 75 percent ani poriadne neviem ako sa volá, od jednej si držím odstup, teda ona ani nechce ísť na pivo ani nič, a raz som s ňou bola, a to ma akurát chcela bozkávať. Ale dúfam, že budúci rok to bude lepšie, aj keď sa hrozne bojím letných prázdnin.
@Dumbledore to vôbec nie je vtipné, a teraz bali môjho uja, ktorý je čierna ovca rodiny a má 30 a robí stewarda či ako sa to píše v buse Student Agency
nás zostalo v triede 5, ale sme úplne tí najlepší, čo mohli zostať a úplne si rozumieme, držíme spolu a trávime spolu všetky dosť času aj mimo školy... a sama sa väčšinou necítim, lebo vkuse dačo mám a mám zaplnený čas.. ale občas mám také stavy, keď som osamelá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov