mam 14 ... uz 4.rok chodim do triedy s jednym chalnom ale teraz som sa donho zalubila.. je iny.. je vyspely.. ale je strasne tichy.. a to je ten problem mozno sa mu aj pacim ale nevie to dat najavo ja sa snazim .. usmevy a tak ..aj si piseme no neviem ci
moja, čo urobíš, ak sa niečo poserie? (samozrejme že nemusí) ale čo ak? ako sa k nemu budeš v triede správať po tom, keď ťa podvedie z inou? čo ak jednoducho ho tá "láska" prejde? ako naňho budeš pozerať? ako budeš kolo neho chodiť? stále mať na očiach niekoho takého.... proste a jednoducho nie nwm, ak si deviatačka ta... ber to čert, toľko prekúsiš... ale osmačka určite nie... ak sa náhodou dáte do kopy, tak prosímťa na strednú z nim aspoň nechoď na stejný odbor
nerwous: ja som na gymply ... proste on je nieco ine.. nie je to taky frajer! je tichy vyspely ked nieco povie tak to stoji za to .. myslela som ze to bude niekto hovorit: nie! .. lebo spoluziacky.. atd... ale proste neda sa nanho nemysliet.. tak nehovor nie prosim a poradte mi ! ... a vsetkynikyobsadenefoboha: ako to mam riesit?
@naty996 tento problém poznám a tiež je tichý a neprirodzene vyspelý ...a netuším,ako ďalej,veri mi bojím sa niečo skúsiť...aby nepovedal nie...nechcem,aby ma bral tak,ako beriem ja jedného spolužiaka,ktorý mi to povedal...vieš,stále sa naňho v kútiku mysle pozerám,akože: možno ešte stále... čo ak s tým začne znova? ja mu nechcem ublížiť! ..pochybujem síce,že by chalan riešil niečo takéto...ale aj tak netuším,ako ďalej Prepáč,žiadnu radu ti nedám :/ ale aspoň viem,o čom hovoríš
@14 tak uz viem, ktory to je!!! s nim si daj ty len pokoj, dievca
a @21 ma pravdu (a krasny miesok), "spoluziaka nie, lebo" je bullshit. navyse ak dobre kukam, tak si asi osmacka/deviatacka, takze coskoro beztak uz to nebude spoluziak.
tak inak .. uz nehovorte ze sme spoluziaci a nieee.. aj tak si asi nedam povedat ... proste len radu ako nanho .. cez chat .. aj v skole.. a sedim s nim
@lady7 ee moja, len temer vlastné skúsenosti (kamošov) vieš, viem temer presen čo to obna´ša a na vlastnej koži viem, že aké to je stretávať sa z bývalkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A inak nie
Ale inak argument "spolužiaka nie, lebo skrátka lebo" neber ako relevantný, či už to myslíš vážne alebo nie
a @21 ma pravdu (a krasny miesok), "spoluziaka nie, lebo" je bullshit. navyse ak dobre kukam, tak si asi osmacka/deviatacka, takze coskoro beztak uz to nebude spoluziak.
"Iba z veľkého priateľstva vznikne veľká a naozaj úprimná láska"
toľko z mojej strany porozmýšľaj...
viď @28
ale nie nepreklepuj len, lebo aby som vedel, co mi pises