Stalo sa vám už niekedy,že keď vás sklamal človek, ktorý vám bol blízky (napr. kamoška) a vy ste s ňou/ním prerušili kontakty aj tak keď zbadáte(aj po dlhom čase) niekoho kto sa naňu/jeho podobá, tak vám prejde až mráz po chrbte a automaticky vám je nesym
No...mne sa este nestalo, ze keby ma niekto neako velmi ranil/sklamal, ze by som s nim prerusila vztahy...akurat nedvno moja co som si myslela,ze skoro naj kam zabudla na moje anrodky( 18-tku.. )
No stalo sa stalo jasanko. Sklamala ma jedna osoba az moc. Ale mozno aj koli tomu co som jej povedal ale myslism s, ze zo zdravim rozumom by to nerobila. Ale s tou osobou som v kontakte ale co najmenej. Pisem si s nou cez pokec a raz za cas sa s nou stretnem. ale to sa mi musi velmi chciet....
Ale inka nemam to moc rad. ked ma niekto sklame. ja som ten typ cloveka. Maz jednu sancu tak ju nepokaz. raz ju pokasle alebo sklame ma a uz je na nizsej urovni a pomali klesa a klesa a na koniec urobi clup.
Takže nie som jediná No mne sa to stalo keď som bola "malá" cca 8-9 rokov) vlastne aj teraz by som sa tak mohla nazvať, ale stále som na to nezabudla. No som trošku podobný typ ako Kasko a aj som bola z toho vykolajená no skúsila som takú menšiu druhú šancu no to bolo ešte horšie .... teraz sa s ňou nestýkam (a chvála Pánu Bohu ani nemôžem).
Mna zatial tak najviac sklamali 2 osoby, obidve moje velmi dobre kamosky...no vzdy davam ludom viacero sanci, ale teraz sa to nedalo...proste ked ta zradi naj kamoska, tak to uz nikdy nebude take ako predtym...nanestastie ich dost casto vidam a stale zasahuju do mojho zivota, ale snazim sa ich ignorovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Len je to ESTE horsie
Ale inka nemam to moc rad. ked ma niekto sklame. ja som ten typ cloveka. Maz jednu sancu tak ju nepokaz. raz ju pokasle alebo sklame ma a uz je na nizsej urovni a pomali klesa a klesa a na koniec urobi clup.