ci pana čo ja viem bol to 8 alebo 9 ročník na základne som nejako moc frajeroval na BMX a som zrypal asfalt ... bmx v pi.., zlomene dva zuby, 4 stehy na brade a slabý otras mozgu (to usudzujem z toho zahmlievania oči) a tie odreniny na rukách ani nehovorím
Takých je viac, ale bolo by to tak na niekoľko extrémne dlhých slohových prác a navyše okrem mňa a ľudí ktorí so mnou dané spomienky zdieľajú, asi by to nemalo pre nikoho nejakú väčšiu hodnotu
najhoršia spomienka zo školky - obvinili ma že som sa posrala! Nikdy som to neurobila! neverili mi, ešte mi to cudzie hovno dali odpratať! Navždy si to pametám!!! A ešte že im klamem a neviem kde je wc... nespravodlivosť
Akurát som nedávno rozmýšľala, že si z detstva toho veľa nepamätám, hlavne s rodičmi a to som bola skoro stále s nimi. Raz si pamätám, keď mi otec neveril, že som nepokazila také pero. Naozaj som to neurobila, ale nakoniec som mu aj tak išla povedať že áno (neskutočne kričal, to mu zostalo doteraz). Možno je to blbosť, ale nikdy mu to nezabudnem, pretože to robí aj teraz, len to už tak nevnímam. Inak so starkou mám asi najkrajšie spomienky
najradšej spomínam nato ako som sa prvý krát opil a dokonca to bolo s mojím vlastným otcom som mu povedal že aj fajčím a že sem tam si aj zahúlim a on mi na to len chlastaj si kolko chceš, fajči, zahul si ale dobre sa uč ( tzn. 1,2)
najhoršia spomienka ...... neviem ja si pamätám len to dobré
ja si pamätám väčšinou len také nepodstatné veci, také momenty, že napríklad krstná mi dávala darček, alebo pohľad na moje ruky ako držím lopatku a hrám sa na piesku, alebo ako sesternica padá z hojdačky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale nechcem sa o ne deliť. znovu ako ostatný
*paranoid parrot*
najhoršia spomienka ...... neviem ja si pamätám len to dobré