Chcela by som sa vás opýtať, či ste už niekto niekedy mali pocit, že si pamätáte nejako hmlisto moment svojho narodenia. asi to znie hlúpo, ale zaujíma ma to preto, lebo ja mám niekedy pocit, že si pamätám ako som sa cítila ked som sa narodila...je to tak
Okamih narodenia sa inak niekde pripodobňoval smrti (svetlo a tak). A je to strašne frustrujúce, keď si vezmem, že narodenie si nepamätám a smrť by som mohla, ale asi už to bude jedno .
presne moment narodenia si nepamätám, ale mávam záblesky, v ktorých vidím ako ležím na nemocničnej posteli vedla mami a ako ma sprchovala a pri tom držala na rukách a zrazu sa vyplo svetlo a ja som kričal...keď som sa pýtal tak mi bolo povedané, že mama bola so mnou v nemocnici len keď rodila...čiže to museli byť momenty z toho obdobia...inokedy nikto so mnou v nemocnici neležal....
Tak narodenie si zrovna nepamätám ale určité situácie ktoré som prežil keď som mal rok,dva si pamätám ..je ich strašne veľa ..Najprv som si myslel že to sa mi len tak niečo zdá a nie sú to skutočné spomienky ..ale potom som sa pýtal na tie situácie kt. som si pamätal rodičov a tí mi ich potvrdili a povedali že áno..to a to sa stalo..tam a tam sme boli ..to a to si vyviedol...atď ..
áno, vždy sa mi zdá, že si pamätám ako okolo mňa obskakovali dajakí lekári alebo také prvé momenty, čo som sa nadýchla ale neviem, či je to skutočné, lebo pri takýchto veciach ako sú staré spomienky, sny atď. niekedy neviem rozlíšiť, či to je sen, zdanie alebo či sa to stalo naozaj ale úplne jasne si pamätám ako ma päťročný bratranec skoro utopil vo vaničke, kde ma mal strážiť (jasné, že to nebolo naschvál) no a to som mala 6 mesiacov, takéto spomienky sú že vraj silné, ale o narodení myslím, že človek nemôže mať žiadne reálne spomienky. To sa nám asi len zdá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no a co. ja si pamatam vela veci aj z obdobia, ked som mal 1,5 - 2 roky, napr. ako sme chodili do lunaparku, atd.
styri az pat rokov je uz relativne velke dieta a skor by som sa cudoval, keby si niekto z toho obdobia nic nepamatal.