Chcela by som sa spýtať že či sa za spotify platí a ak áno koľko. A ak ju niekto z vás používa,tak mi napíšte či ste spokojný a čo sa vám páči a nepáči
Seriously radsej zalozis forum ako by si si vyguglila spotify price?
Ano plati sa za premium (bez reklam a s moznostou pocuvat offline), ak si sama tak 7€/mes, ak je vac viac mozete si zalozit rodinny ucet kde vie ta cena ist az na 9€/6 ludi/mes. Ale pri tom family uz zacali kontrolovat ci ste ozaj rodina (neviem ako) cize uz je to komplikovanejsie ako ked to spustali a neriesili to.
A je to rozhodne topka.
ja som vychytala akciu najprv za 3 mesiace - 1 euro
potom 3 mesiace - 6 eur (2 eura kazdy mesiac)
a teraz som si kupila o2 kartu a mam na 3 mesiace spotify zadarmo
@veronikadelrey áno platí, 5.99 Eur. Ale dá sa používať aj zadarmo (s reklamami), ale na Slovensku tie reklamy sú stále rovnaké, čiže to je dosť otravné. A tých 5.99 mesačne nie je až tak strašné (a môžeš to mať vo viac zariadeniach a počúvať aj offline)
Pšššt, niečo vám poviem. Sportify sa dá stiahnuť v crack verzií bez reklám na andoidy, len s tým, že offline sťahovanie nefunguje, no aspoň nemáte blbé reklamy a môžte si skipovať any song, any time.
@willbebetter Kamosi co si zalozili family v cca tom istom case ako ja (vyse 2 roky dozadu), tak ich to postupne odtial povyhadzovalo Ale tak treba skusit no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ano plati sa za premium (bez reklam a s moznostou pocuvat offline), ak si sama tak 7€/mes, ak je vac viac mozete si zalozit rodinny ucet kde vie ta cena ist az na 9€/6 ludi/mes. Ale pri tom family uz zacali kontrolovat ci ste ozaj rodina (neviem ako) cize uz je to komplikovanejsie ako ked to spustali a neriesili to.
A je to rozhodne topka.
a . omg. nelutujem
potom 3 mesiace - 6 eur (2 eura kazdy mesiac)
a teraz som si kupila o2 kartu a mam na 3 mesiace spotify zadarmo