@1 bedminton? to ako si pred domom pinkáte? Tiež to zvykávame robiť, ale veľmi sa pri tom nehýbem, tak nemôžem povedať, že by som to považovala za nejaký ťažký a namáhavý šport.
@gothicpoethic => Ja som na tom podobne Volejbal hrávam už dlhšie a floorball ma chytil len asi pred rokom. Síce mám z oboch stále otlčené kolená, ale to ma neodradí
hmmm tak rekreacne plavam a korculujem,straaasne rada lyzujem(boardovat sa iba snazim a v mojom podani sa to neda hodnotit ako sport) a potom nieco v com som dobra a venujem sa tomu od malicka pravidelne jachting.........huraa na OHM 2010
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale baví ma aj volejbal a floorball či jak sa to píše, lebo tam sa dá dobre otĺkať
@gothicpoethic => Ja som na tom podobne Volejbal hrávam už dlhšie a floorball ma chytil len asi pred rokom. Síce mám z oboch stále otlčené kolená, ale to ma neodradí
ked nerobim sport, mam moc energie a potom som nervozny, takze je jedno aky, ale hlavne sa treba hybat