Ahojte všetci, ktorí športujete zaujímalo by ma, či pri sebe behom aktivít nosievate mobil. Napr. pri behu, pokiaľ len niekde po okolí, alebo hoc sa idete len prejsť, trochu pobicyklovať... Ja nosievam len mp3 kvôli hudbe a času, no nemavam pri sebe ani d
Tak ja sa sportovcom nazyvat nemozem velmi, ale napriklad na vencenie psa si casto ten mobil neberiem. Len mp3 a kluce (a psa idealne , by mi zavadzali dalsie veci
Ked chodievam behat,tak mobil si beriem vzdy so sebou,jednak aj kvoli hudbe,ale pouzivam aj jednu aplikaciu,co mi meria cas a pod., cize bez mobilu by som sa nepohla
@ksyushka
teraz ho nosím vo vrecku bundy, vôbec mi to neprekáža, no len vzhľadom k tomu,že prichádza jar, a ja budem nútena svoju bundu odložiť do skrine,tak si budem musieť kúpiť také puzdro na ruku ako vravíš
ked som chodievala behat som nebrala, jednak som si ho nemala kde dat, dvojak aj ked som mala, tak mi proste zavadzal, tehlu mam tazku, a trojak pri behu som radsej bez hudby, bez pojmu o case ci bez moznosti telefonickeho kontaktovonia ma, cize mi je zbytocny
hlavne musi byt silno komicke, mat kdekolvek na tele pripnute tie obrovske placky, co teraz nazyvaju mobilmi. cakam, kedy zacnu nejaki majstri takto behat s tabletom.
Keď chodievam tak zásadne s mobilom bo používam aplikáciu na meranie km a podobne a mobil si dávam do nohavičiek ale iba na boky nohavičiek, aby si zase ľudia nepredstavovali že ho mám medzi polkami vsunutý
@henricha a to ti drží na boku, že to nepadá? ja som ho teraz začala nosiť v bunde, vo vrecku i keď ide na nervy tá pohyblivosť. No neviem, či niečo cez leto vymyslim alebo to okaslem a nechám ho doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
teraz ho nosím vo vrecku bundy, vôbec mi to neprekáža, no len vzhľadom k tomu,že prichádza jar, a ja budem nútena svoju bundu odložiť do skrine,tak si budem musieť kúpiť také puzdro na ruku ako vravíš
ked raz budem velka, kupim si tie super hodinky, ktore vsetko meraju a tak.
» www.stylershop.sk/stylershop/esho...