misliš liga majtrov dnes? nie toje pase ver -postup mencester unt-a ac milan odpiš jak si tiper ja som profesionalne tipujem žijem viem atd piš veriš tomu
@candy36 Ale zohráva dôležitú funkciu, jednak pre individuality (ako napr. posilnenie fyzického výkonu, kondície, telesnej formy, svalstva, zmysluplné trávenie voľného času, náplň času tým, čo jednotlivca skutočne baví, veľmi dobré ba až nadštandardné finančné ohodnotenie atď.) a pre kolektivitu (zvýznamnenie vzájomnej spolupráce, koordinácia činností, posilnenie medziľudských vzťahov, šport ako stmelujúci prvok spoločnosti pre jednu činnosť - podnecuje v nich entuziazmus, národné povedomie a uvedomenie - napr. v prípade MS v ľadovom hokeji atď.)
Šport je zdravá zábava asi taký mám názor A zo všetkých športov mám najradšej kolektívne...hlavne hokej, menej už futbal, keď vidím ako tam niektoré balerínky padajú na zem, keď ich ofúkne vietor, tak mi je zle...a čo sa týka corgoň ligy...no coment... ale tak stále ešte existuje dobrý futbal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Videla som ten hokej. Síce len preto,lebo sa nedalo nič iné pozerať,ale videla
a okrem toho nevieš písať
lámu sa mi pri ňom nechty