ja som schudla 3kg za posledny mesiac tym ze viac cvicim, raz za tyzden chodim plavat, snazim sa chodit viac pesi ako MHD a obcas beham, ale v zime ani nie, ale aj doma sa da cvicit s hula hupom napriklad alebo hrat tenis o stenu a tak A je potrebne aj zdravo jest, namiesto cokolady si davam gumene maciky lebo su dobre na kosti, aj ked trochu aj sladkosti si mozes dopriat, keby si si dala prilis prisne pravidla nedodrzala by si ich a jedavam viac zeleniny a ovocia aj ked lubim iba banany, brokolicu, karfiol, baklazan a take divne veci DObre je najst si niekoho kto bude s tebou zdravo zit a chudnut a pojde ti to este lahsie, urcite je niekto v tvojom okoli kto sa stazuje ze je tucny Este by som si pozrela napriklad » www.sugarstacks.com/... a tieto veci urcite nejedla a ani nic vyprazane moja mama je asistent vyzivy a toto davaju do programov a ja a kamoska sme sa pridali aj sem www.priateltvojhosrdca.sk kde si vytvoris vlastny program nielen na chudnutie
dôležité je vydať zo seba viac energie ako prijmeš ... tzn. jesť môžeš hocičo a o hociktorej hodine, len si to treba strážiť, a nechudnúť rýchlo, lebo to potom naspäť naberieš ... ja som schudol za posledné 3 mesiace 5 kg takto, a žeriem aj v noci, aj sladké aj mastné, dôležité je to zo seba vydať... a to ani moc necvičím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
zelený čaj vraj pomáha chudnúť
každé ráno na lačno hneď po prebudení si dať pohár čistej vody a denne jej vypiť aspoň 1,5
a proste pi vodu a jedz každé 3 hodiny (pretože metabolizmus musí neustále pracovať)
vydaj vačši ako prijem=chudneš .... a je jedno kedy ješ a kedy cvičiš