ak chces byt v tom sporte co najlepsi tak asi fakt nie...ale iba tak zo srandy chodit na treningy ze dokedy ta to bavi tak mozno aj hej-ale bolo by to o nicom.
heh, dodnes som si myslel ze bicyklovanie je bezpecny sport...az kym som sa pokusil skocit si s nadbehom cez skokan...uff, aj ja, aj moj bike sme sme boli namale!
ja tancujem spolocensky tanec 4. rok a teda postupne zacinaju kolena odchadzat... ale bavi ma to aj tak Helca, kazdy sport je rizikovy, ak to beres z tejto stranky... aj chlebom sa mozes zadusit, tak prestanes jest??
Sportujem vela a preto viem ze sa to neda. ANI PRI SACHU na majstrovstvach sveta bliciek si jeden Sachista vyklbil ruku takze fakt sa to neda ja osobne hram hlavne futbal a take zranenia ako zlomena noha popripade ruka alebo natiahnute kolenne vezi su bezne.
...no ja hrám tenis a takisto byciklujem...pri tenise mám niekedy problémy najmä s ramenom a pri tom bycilky si to dosť odnášajú nohy (ked sa strepem)...ale zas tie zranenia neprichádzajú nejak často ked je človek trénovaný....
su sporty co prinasaju veeela zraneni a su sporty kde su ojedinele... ale napr. veslovanie neprinasa bezne zranenia, ani take plavanie pokial viem a urcite je ich viacej... ja nemam so zraneniami ziadne skusenosti a poznam napr. vela veslarov co fakt dlho vesluju... 12 rokov a podobne a neprisli k ziadnemu urazu spojenemu s veslovanim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
bojové umenie, hmmm neviem či sú najbohatšie ale tak príležitostí na zranenie je tu naozaj dosť:o)
a moje koleno je krasny priklad toho, ako sa da znicit pri lyzovani...
» www.kriak.sk/Data/F0/pravill...
ja som lyzovala a stalo ma to kolena z mam za sebou dve operacie a caka ma tretia