Zdravím, v poslednej dobe sa čoraz častejšie dozvedám o nejakých mužsko ženských sporoch o záchodovej doske, prosím vás nemohol by mi to niekto objasniť? Lebo ja som o takom niečom v živote nepočul.
no jediny problem je v tom ze zeny sa nasieraju ked chlapi skusaju zist po schodoch na zachodovej doske a tvaria sa ze to je skateboard alebo snowboard
Nechápem, čo na tom treba riešiť. Ja osobne VŽDY VŽDY a niekedy aj častejšie dosku a prkno po vypiškaní SKLOPÍM. Príde mi to hygienickejšie takto splachovať, ako by mi malo všetko špliechať a lietať po kúpeľni Tak je u nás doska non-stop dole.
Jednoduche Ked sikas chcu aby si daval dosku hore aby si ju neototo, ked dosikas chcu aby si ju dal dole, lebo su prilis lenive na to aby to urobili same, no hore ju nedaju ani za svet... To je ta strasna dilema
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Skôr by som sa divila, keby môj samček tú dosku dal dolu.
Jednoduche Ked sikas chcu aby si daval dosku hore aby si ju neototo, ked dosikas chcu aby si ju dal dole, lebo su prilis lenive na to aby to urobili same, no hore ju nedaju ani za svet... To je ta strasna dilema
OT, sklapam vzdy a preto nemame spory
@makacik ale poniektorí sa dokážu trafiť aj do užších priestorov,či
baby tiež rady skúšajú,ja osobne poznám par báb kt.sa kedysi skúšali vžiť do role chalanov a trafili sa