Clovek na vysokej zacne trochu chatrat v praxi byvalych surodeneckych bojov. Predstavte si ze si najdete tu najkrajsiu najdokonalejsiu najpohodlensjiu polohu na citanie alebo spanok alebo hocico pri com sa da vyrusit, nakluse vam tam surodenec a pusti tel
my sme sa ako mladší s bráchom vždy naťahovali a robili si napriek, ale najviac mi pomohlo, keď som preňho niečo spravila, aj keď som nemusela, kryla ho alebo mu vyhovela, pomohla, keď čosi potreboval. pomaly začal byť ku mne tiež normálnejší, tak skús spraviť prvý krok a nie spievať O_o
nehovorím, že je ideálny brat - ale rešpektujeme sa ako tak.
a teraz keď bývam doma zriedkavo, tak sa znesieme tiež viac.
no ja mam vlastnu izbu začo rodičom velmi dakujem.. ale ked som mavala spoločnu pradaavno tak sme sa stale hadali ale teraz by to nehrozilo ja mam za chvilu 18 on 20 keby mame spolocnu tak sa urcite dohodneme
@method to by chcelo velke vrece @obliviate ked sa musim ucit apo tak sa moc neteim, domov chodim raz za cas takze tam mam take nestale miesta kde si viem spravit pohodlie a vsetcis a zo man tak tesia ze furt otravuju @wind mam, segra ma 15.ide skor o to ze tie natahovacky su urcitou rodinnou radostou, s bratom to berieme ako samozrejmost a sestra u tej som jemnejsia...je jasne ze by som ju vysackovala lavou zadnou i fyzicne i penazne ale treba skusat tvorive sposoby komunikacie @peacepx ma dvoch surodencov, ja som tak nejak netusila co je vlastna izba kym som neodisla na intrak...uzivam si tu chvile pokoja
záleži od vzájomného porozumenia, tam, kde nie je vôľa, nie je ani pochopenie a potom je to ťažke riešiť...
myslím, že keby, že mám brata, mal by som ho veľmi rád a z bratskej lásky by som mu vždy vyhovel...
len "tupy" človek by takéto konanie mohol prehliadnuť, čo by bolo na jeho škodu
no ja ked chcem spat a segra zrovna kuka film,poviem jej nech si da sluchatka (vacsinou pozera na notebooku), alebo idem spat inam napr. do spalne nasich-ked som fakt moc unavena alebo chora
@zajkousko to je síce pekné veľmi....ak to krásne dokážes napísať....a ako rozprávaš jak by si sa zachoval heh ale nie vždy to je všetko také sladké...vždy by si mu vyhovel.... to ma pobavilo najviac no na to už fakt neviem čo povedať...si veľmi presvedčeny o tom čo tu píšeš ale ved jasné..bratska láska a vzajomne porozumenie to je to čo nikto z nas nema až na jedneho človeka teba.
Vieš čo som na intráku spravil spolubývajúcemu , keď ma sral?
Kompletne som ho vysťahoval na chodbu - posteľ, skriňa, stolička, oblečenie a venoval som mu aj jeho stolnú lampičku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
my sme sa ako mladší s bráchom vždy naťahovali a robili si napriek, ale najviac mi pomohlo, keď som preňho niečo spravila, aj keď som nemusela, kryla ho alebo mu vyhovela, pomohla, keď čosi potreboval. pomaly začal byť ku mne tiež normálnejší, tak skús spraviť prvý krok a nie spievať O_o
nehovorím, že je ideálny brat - ale rešpektujeme sa ako tak.
a teraz keď bývam doma zriedkavo, tak sa znesieme tiež viac.
@obliviate ked sa musim ucit apo tak sa moc neteim, domov chodim raz za cas takze tam mam take nestale miesta kde si viem spravit pohodlie a vsetcis a zo man tak tesia ze furt otravuju
@wind mam, segra ma 15.ide skor o to ze tie natahovacky su urcitou rodinnou radostou, s bratom to berieme ako samozrejmost a sestra u tej som jemnejsia...je jasne ze by som ju vysackovala lavou zadnou i fyzicne i penazne ale treba skusat tvorive sposoby komunikacie
@peacepx ma dvoch surodencov, ja som tak nejak netusila co je vlastna izba kym som neodisla na intrak...uzivam si tu chvile pokoja
len láskavým slovom dokážeš urobiť nemožné :-S
ale to asi len preto ze mame televizor aj v druhej izbe
to je tak krasne naivne ze tomu musim dat pacik
záleži od vzájomného porozumenia, tam, kde nie je vôľa, nie je ani pochopenie a potom je to ťažke riešiť...
myslím, že keby, že mám brata, mal by som ho veľmi rád a z bratskej lásky by som mu vždy vyhovel...
len "tupy" človek by takéto konanie mohol prehliadnuť, čo by bolo na jeho škodu
heh, Láska, to je to čo chýba dnes medzi ľuďmi, kde prebýva, tam je pochopenie, šťastie a mier.... :-S :-S :-S :-S :-S
no čo už, musíš sa veľmi veľa snažiť, aby si bola taká ako ja.... :happy: :happy: :happy:
na jedno si zabudla, že ak človek chce, dokáže všetko, lenže vy nechcete...
a ano, súdiť tu na birdzi viete veľmi dobre, všetka česť..
Kompletne som ho vysťahoval na chodbu - posteľ, skriňa, stolička, oblečenie a venoval som mu aj jeho stolnú lampičku.